Pěkná a pevná dobrý material

Kabelka Vuch Liorga Rum Raisin růžová zaujme kvalitním zpracováním a elegantním designem, ale její praktičnost je omezena úzkým tvarem a tuhým zapínáním. Pro příležitostné nošení s minimem věcí je vhodná, pro každodenní použití s více předměty však méně vyhovující.
Pěkná a pevná dobrý material
Prostorná
Kvalitní zpracování, krásná barva (něco mezi starorůžovou a hnědou), která se hodí snad ke všemu :-) Uvnitř jsou dvě prostorné kapsy, každá má vlastní zip. Moc příjemně se nosí, je ještě hezčí na promo fotkách :-)
více přihrádek
dobrý nákup
Krásné balení
Moc hezká barva a zpracování kabelky
Akorát velikost - ani malá ani velká
Popruh
Kupováno jako dárek a líbila se
Jsem s ní spokojená kvalita je výborná , doporučuji
Nenašla jsem žádné
Barva sedu, krásné provedení, jen se špatně leze do zadní kapsy, je menší
Kovové karabinky (minule jsem měla plastové a ty praskly)
Nejúžasnější je barva. Tu mi každý chválí. Ve skutečnosti je ještě hezčí.
Pidobnou kabelku už jsem měla, tahle ale vypadá mnohem kvalitnější a působí opravdu luxusně
S nákupem jsem spokojená
Odpovídá obrázku barva i velikost.Kvalitni zpracování.
Zajimava barva
Hezká kabelka příjemný materiál
Elegantní kabelka.
Krásná kabelka, prostorná vejde se i deštník
Vyhovující velikost - designem vhodná i do společnosti.
Ucho na crossbody - dostatečně volitelná délka.
Uvnitř oddělený prostor na dvě části (do jedné mobil, do druhé tenkou peněženku a nic víc) a příliš plochých kapes tak na svazek s 2 klíčemi - tedy na běžné nošení do práce moc ne = shrnuto: máte-li více věcí, nezavřete ji.
Překvapila "stěna" mezi hlavním prostorem kabelky a vnější zadní kapsou pouze z dvojité podšívky (absence vrchního materiálu).
Moc pěkná barva, nastavitelný popruh. Hezká na pohled.
Moc úzká, moc pevný materiál, špatně se vytahují věci z kabelky. Např . peněženka u pokladny je skoro nadlidský úkon. . Nahoře užší než dole,... Skoro nic se do ní nevejde , zapínání na patent je tak na fest, že jde špatně zapnout a často se samo rozepíná.
Přemýšlela jsem o vrácení, ale pokud jdu jen tak někam a nic moc s sebou nepotřebuji. jako barevný doplněk je hezká....
praktická kabelka
doporučuji
Kvalita
Je hezká, prostorná, barva zvláštní, ale zase variabilní
Dobře se nosí.