Dárek pro dceru

Dárek pro dceru
Kvůli vysokému věku a pohybovým problémům potřebuji každý den přinést na zádech malý nákup
Do batohu se mi nevejde ani chléb o váze 1 kg
Ocenila bych preciznější popis nabízeného produktu. Já si musím koupit další batoh. Tenhle nesplnil moje potřeby, i když je hezký.
hezký, praktický
Nepromokavost, design
Naprosto úžasný kousek, je elegantní, prostorný tak akorát, nosit se dá ke všemu.
Krásný batoh,plno kapes.Kvalitni zpracování .Úžasně zabaleno,to potěší.Doporučuji si pořídit.
super velikost,
Super městský batůžek :-)
Naprosto top batuzek. Idealni velikost na mikcu, penezenku, piti a nejake drobnosti.
Batůžek předčil mé očekávání. Vypadá ve skutečnosti ještě lépe, než na obrázku. Kvalitní provedení. Nechtěla jsem žádného obra a vybrala jsem dobře. Je velký tak akorát a pojme veškeré mé nutné maličkosti. Horní zip má přes sebe ještě praktickou přezku proti případným nenechavým zlodějským ručičkám.
Krásný design, praktická zadní kapsička, prostorný. S batohem jsem moc spokojená
moc pěkný batůžek menších rozměrů
pokud nemusím nést ntb tak si ho beru
univerzální barvy které se hodí ke všemu
přední zip je schovaný jen v případě, že v batůžku skoro nic není a jakmile se do něj dá víc věcí zip začne "trčet", přesah vrchní části je moc malý, šetřilo se materiálem, škoda
i přes ten malý nedostatek mám batůžek moc ráda a ráda ho nosím, ale já ho prostě naplním (jako všechny "baby").
menší, na pár věcí je ideální
Dárek. Vše ok
Menší jednoduchý batůžek, elegantní , i na denní běžné běhání.
Veliká spokojennost.
Prostě super.
Tužší ucha batohu
ideální na výlety, místo kabelky.
je velmi lehký