Perfektní zpracování, super držadla z příjemného materiálu, v ruce vypadá elegantně

Brašna Vuch Clementia černá je chválena pro svůj elegantní design, kvalitní zpracování a dostatek vnitřních kapes. Většina uživatelů oceňuje její praktičnost a vhodnost pro přenášení notebooku i příslušenství. Jediný zápor se týká ojedinělého problému s uchem přes rameno, který však obchod rychle vyřešil.
Dostatek místa pro všechno příslušenství.
Kupováno jako dárek, obdarovaná nadšená.
dostatek prostoru, více vnitřních kapes, velmi pěkna na pohled :)
akorát na notebook, kvalitní materiál, už mám druhou barvu
Vypadá hezky a má několik kapes
Utrhlo se mi po 15 min ucho přes rameno, ale ihned poslali náhradní, které zatím drží.
Krásná ,, elegantní, pracovní taška.....100% mi vyhovuje.
Děkuji, jsem spokojená!
Taška je úžasná, přesně dle mých představ, musím chválit....
Moc pěkná, elegantní
Na obrázku mi přišla pohledově větší a robustnější, ale vejde se do ní menší notebook
Objednala bych znovu
Stylová taška na notebook za příznivou cenou. Chtěla jsem nenápadného, černého, vhodného pro přenášení notebooku. Líbí se mi i vnitřní látka, uvnitř i zvenku tašky je spousta dalších přihrádek na zip. Jsem s výrobkem velmi spokojena.