Recenze Všichni jsou psychopati jenom já jsem letadlo - Jan Hnízdil, Michal Tříska (2021, pevná)

Žijeme v neklidné době, která od politiků žádá neustálou improvizaci. Problémy, se kterými se společnost v dalších letech utká, budou složité a nové. Jednu krizi vystřídá jiná. O to důležitější bude osobnostní integrita lidí ve vedoucích pozicích, jejich morální kompas.

honpavel220. února 2024

Je to dobrá kniha,člověk si uvědomuje jak tito lidé dokážou bít nebezpeční pro naši společnost.Je to nekonečný boj .

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

kniha skvěle popisuje příčiny a následky vlivu dětství na osobnost

Výborné čtení

Registrovaný uživatel13. října 2021

Moc pěkné a zajimavě napsané .Poslouchal jsem přednášku a byla tam tato kniha prezentována.Jsem spokojen.

Takové knihy mám rad. Těším se na další.

Registrovaný uživatel1. září 2021

Skvěle popisuje psychologické profily, vlastnosti ambiciózních lidi píší to skuteční odborníci. Velmi skvěle se čte, ještě nemám dočtenou, jsem zhruba ve čtvrtině, ale musím říct, ze je velmi zajímavá a zaujala nejen mne a hodně.

Určitě doporučuji, zajímavé čtení. Užitečné i zábavné.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Velmi dobře napsaná kniha z oblasti literatury faktů, bez snahy jakékoliv diskreditace popisovaných objektů. Velmi čtivá!

Z mého pohledu jsem nezaznamenal.

Velmi doporučuji k přečtení!

Registrovaný uživatel22. června 2021

Čtivá forma psychoanalýzy, humorný nadhled.

super knížka

Registrovaný uživatel22. června 2021

Cteni pro vsechny. Velmi srozumitelne popsane a vysvetlene co se deje a proc.

Konecne rozumim proc se tito lide takto chovaji. Myslim ze celni predstavitele naseho statu by meli podstupovat urcita psychogicka vysetreni. Dekuji Mudr.Hnizdilovi a panu Triskovi za tak uzitecnou a vystinou knihu.

Registrovaný uživatel16. června 2021

Prosím, mohu odpověď poslat a zhodnotit tuto knihu až tak ke konci července, začala jsem jí číst, ale pak jsem přešla na další knihu od vašeho obchodu, takže mě to bude trvat trochu déle, ale už i začátky knih od vás mě zajímají, a rozhodně se vyjádřím velice kladně, jen si ještě musím udělat více času na přečtení....

Registrovaný uživatel13. června 2021

Velmi dobře vystižen narcismus....

V současné psychologii a psychiatrii se nepoužívá termín psychopati, ale specifická porucha osobnosti.

Mrzí mě že se někteří odborníci báli účasti, na této knize!

Registrovaný uživatel29. května 2021

Výborná kniha od výborných autorů

Registrovaný uživatel28. května 2021

Téma k velkému zamyšlení.

Měli by si to přečíst všichni voliči

Registrovaný uživatel22. května 2021

Báječná knížka, už jsem ji koupila rodině a kamarádům. Vtipná, výstižná a velmi velmi poučná. Doporučila bych ji jako povinnou četbu pro všechny střední školy.

Registrovaný uživatel21. května 2021

ano, kniha super, spoustu věcí jsem si ujasnila, bohužel ,realita je smutná konečně to také někdo veřejně řekl a zároveň vysvětlil :), což ovšem neznamená, že pro dotyčné osoby je to omluvenka

doporučuji všem si knihu přečíst

Registrovaný uživatel20. května 2021

Naprosto vyčerpávající pojetí tématu. Poviná četba!

Registrovaný uživatel20. května 2021

Poučné,stručné,zábavné

Každý čech měl by tuhle knihu číst

Registrovaný uživatel19. května 2021

Není to čtení pro každého, někdo nezkousne fakta o kterých autoři píší. Otevře Vám to oči při čtení Vám začnou docházet souvislosti s naší vládou...né každý to zkousne.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Skvělá kniha

Jse spokojena

Registrovaný uživatel17. května 2021

Vtipné, pravdivé, oči otevírající, přístupné čtení pro všechny, kteří mají zájem mít oči a srdce otevřené.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Krásně popsané

Registrovaný uživatel14. května 2021

Odborně v pořádku a přesné, navíc vtipně napsané i pro laika.