Recenze Všechny jejich lži - Tuvia Tenenbom

Recenze Všechny jejich lži - Tuvia Tenenbom

Je vtipný jako Borat, chytrý jako Woody Allen, neodbytný jako Michael Moore. To je Tuvia Tenenbom. Po úspěchu na knižním trhu v Izraeli a Německu, kde jeho knihy zapůsobily jako zjevení a staly se bestsellerem, má nyní i český čtenář možnost seznámit se s fenomenálním Tuviou Tenenbomem. Izraelsko-americký novinář, spisovatel a dramatik procestoval Ameriku křížem krážem, mluvil se stovkami lidí,…

Bohumila Dvořáková7. února 2024

Úžasná kniha přečetla jsem jedním dechem

Odvážný spisovatel a člověk. V dnešním světě plném polopravd a lži působí jako zjevení. Díky

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Zasvěcený popis prostředí

Výborná kniha, doporučuji všem zájemcům o Izrael

Registrovaný uživatel31. března 2023

"Objevila" jsem knihy Tuvii Teneboma nedávno a jsem z nich nadšená. Velmi chytře, jemně sarkasticky, tvrdošíjně, jak zdůrazňováno- opravdu politicky nekorektně, se židovským humorem, ale zároveň i s velkou lidskostí, popisuje stav dnešní společnosti v různých zemích. Kniha Všechny jejich lži - není výjimkou a zde cestuje spisovatel po USA.

Doporučuji si přečíst

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

kniha je vtipná a autor popisuje nedostatky západního světa

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Knihu by měli povinně přečíst všichni nekritičtí obdivovatelé Ameriky. Nevnucuje svůj názor, postoj, jen popisuje a čtenář si závěr musí udělat sám. Nenápadně nutí k přemýšlení, což pro dnešní mladou generací bude problém.

Vynikající kniha.

Registrovaný uživatel24. října 2020

Knihu jsem si vybrala na doporučení. Autor v ní ukazuje prostřdnictvím setkávání se a hovory s různými lidmi jaká je Amerika pro většinu běžných lidí. Kniha je velmi čtivá. Zakoupila jsem ji také jako vánoční dárek. Knihu jsem přečetla zatím 1x.

Nenapadá mě žádný zápor.

Vřele doporučuji široké veřejnisti.

Registrovaný uživatel6. října 2020

Nezkreslený syrový náhled na společnost v USA, velmi komplexní, můžete polemizovat , pokud máte s USA osobní zkušenost, ale mohu velmi často jen souhlasit. Nic nelakuje na růžovo ani na černo, nabízí jen záznamy otázek a odpovědí oslovených lidí, trochu osobních pocitů, ale závěry na rozdíl od českých novinářů nechává na čtenáři.

Někdy trochu hůře pochopitelný sarkastický humor, ne nevkusný.

Dobré si přečíst a udělat si názor o americké současné společnosti a o judaistů v dobrém slova smyslu

jan.fego1. srpna 2020

Čtivé, ze života

Registrovaný uživatel3. května 2020

Upřímné

Pokud vás zajímá, jak je na tom společnost v USA napříč všemi vrstvami společnosti, tak toto je realistický vhled. Až tak realistický, že ho mnozí odmítají.

Registrovaný uživatel13. ledna 2018

ještě nečtena