Úžasná kniha přečetla jsem jedním dechem
Odvážný spisovatel a člověk. V dnešním světě plném polopravd a lži působí jako zjevení. Díky

Úžasná kniha přečetla jsem jedním dechem
Zasvěcený popis prostředí
Výborná kniha, doporučuji všem zájemcům o Izrael
"Objevila" jsem knihy Tuvii Teneboma nedávno a jsem z nich nadšená. Velmi chytře, jemně sarkasticky, tvrdošíjně, jak zdůrazňováno- opravdu politicky nekorektně, se židovským humorem, ale zároveň i s velkou lidskostí, popisuje stav dnešní společnosti v různých zemích. Kniha Všechny jejich lži - není výjimkou a zde cestuje spisovatel po USA.
Doporučuji si přečíst
kniha je vtipná a autor popisuje nedostatky západního světa
Knihu by měli povinně přečíst všichni nekritičtí obdivovatelé Ameriky.
Nevnucuje svůj názor, postoj, jen popisuje a čtenář si závěr musí udělat sám.
Nenápadně nutí k přemýšlení, což pro dnešní mladou generací bude problém.
Vynikající kniha.
Knihu jsem si vybrala na doporučení. Autor v ní ukazuje prostřdnictvím setkávání se a hovory s různými lidmi jaká je Amerika pro většinu běžných lidí. Kniha je velmi čtivá. Zakoupila jsem ji také jako vánoční dárek. Knihu jsem přečetla zatím 1x.
Nenapadá mě žádný zápor.
Vřele doporučuji široké veřejnisti.
Nezkreslený syrový náhled na společnost v USA, velmi komplexní, můžete polemizovat , pokud máte s USA osobní zkušenost, ale mohu velmi často jen souhlasit. Nic nelakuje na růžovo ani na černo, nabízí jen záznamy otázek a odpovědí oslovených lidí, trochu osobních pocitů, ale závěry na rozdíl od českých novinářů nechává na čtenáři.
Někdy trochu hůře pochopitelný sarkastický humor, ne nevkusný.
Dobré si přečíst a udělat si názor o americké současné společnosti a o judaistů v dobrém slova smyslu
Čtivé, ze života
Upřímné
Pokud vás zajímá, jak je na tom společnost v USA napříč všemi vrstvami společnosti, tak toto je realistický vhled. Až tak realistický, že ho mnozí odmítají.
ještě nečtena