Popis
Vakuovací sáčky 20x30 cm, 105 mi, 100 ks vroubkované M+S Vakuovací sáček na vakuování pro vakuové baličky. Balení obsahuje 100 ks vroubkovaných vakuovacích sáčků. Vakuovací sáčky M+S mají silné drážkování, které umožňuje dokonalé odsátí vzduchu a vytvoření vzduchotěsného spoje. Vakuovací sáčky M+S jsou vyrobeny ze speciální odolné fólie, kterou lze umývat a používat opakovaně. Vroubkované vakuové sáčky jsou určeny pro bezkomorové gastro čelisťové odsávačky. Vroubkované (mřížkované, strukturované) vakuovací pytlíky do domácích, poloprofi i profi čelisťových odsávaček všech značek: HORECA, LAVEZZINI, BESSER VACUUM, ZEPTER VACSY, MAGIC VAC, LAICA, ETA, MEATY, EURONICS, DOMO, GUZZANTI, CONCEPT, SILVER CREST, GORENJE, ARDES, PROFI COOK, BIONAIRE, HENKELMANN, MAXXO, TEFAL, FOOD SAVER, FAGOR, CLATRONIC, JATA, GALLET, STEBA atd. Vakuovací sáčky jsou certifikované pro použití v potravinářství.Neobsahují: alergeny dle směrnice EU č. 1169/2011 GMOs (geneticky modifikované organismy) chemické látky dle směrnice Evropské komise č.1907/2006 recyklované plastové materiály a částice dle směrnice EU č. 282/2008 a další škodlivé materiály dle směrnive EU č. 450/2009 těžké kovy epoxidové deriváty (BADGE. BFDGE, NOGE, BPA = bisfenol A, BPS = bisfenol S) styren, hliník, ftaláty Vaření s vakuovacími sáčky Věděli jste, že vroubkované vakuovací sáčky lze použít jako varné sáčky na krátkodobé vaření ve vakuu nebo sous-vide? Doba a teplota zpracování a skladování ve vroubkovaných sáčcích v kontaktu s potravinami: Dlouhodobé skladování po dobu šesti měsíců při pokojové teplotě nebo nižší (chlazení nebo zmrazení až na - 20 ° C); Krátký čas vaření: 70 ° C po dobu max. 2 h Vaření na nejkratší dobu: max. 15 min při 100 ° C To je limit spolu s dalšími specifickými omezeními pro monomery nebo pro přísady přítomné v materiálu, které jsou respektovány při výše uvedených podmínkách použití. Toto prohlášení je podpořeno analytickými testy nebo výpočtem, které byly provedeny v souladu se směrnicemi 82/7