Recenze Vřídlo Karlovy Vary Sysex pleťová voda 75 ml

Recenze Vřídlo Karlovy Vary Sysex pleťová voda 75 ml

Pleťová voda Sysex představuje vynikající a osvědčený přípravek zaměřený na péči o mladou a problematickou pleť. Díky kafru pleťová voda prokrvuje pokožku a rozšiřuje póry, díky čemuž dochází k efektivnějšímu čištění pleti.Produkt je vhodný zejména k boji proti akné. Při pravidelném používání je pleť zjemněná, svěží a čistá.

Jelinkova.Ja1. května 2024

Super pletová voda používám beze změn 50let .bohužel je stále větší problém ji sehnat. V Liberci nikde a pak ji platím s poštovným což se prodražuje.

Málo kde se dá koupitJeto super pletovka

Registrovaný uživatel14. září 2023

používala jsem ho dříve,velká spokojenost používá ho přítel večer aplikuji,ráno je vidět výsledek

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Karlovarskou pletovou vodu používám již 60 let a mám díky ní pleť jak panenka, hladkou a bez vrásek Joklová

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

tento produkt používám už léta, používám denně, je ideální na mastnou pleť, akne

perfektní pleťová voda, hlavně na akne a mastnou pleť

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Tohle je TOP!!! Vyzkoušela jsem poprvé a jsem nadšená. ČESKÝ VÝROBEK A HLAVNĚ KVALITNÍ, splňuje k čemu je určený. Vydesinfikuje Vám akné a netvoří se zánětlivé akné. Jen to chce vydržet, štípe to...ale ráno po akné ani památky.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

Osvěžující pleťová voda, velmi příjemný pocit na pleti

Někomu nemusí vonět

Kupuji opakovaně, vyhovuje mi

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Jediná pleťová voda, které hloubkově vyčistí pleť a zároveň je i dezinfekční. Jsem s ní maximálně spokojená, vhodná pro mastnou pleť s akné.

Trochu výraznější parfemace.

Registrovaný uživatel4. října 2019

používám tento produkt již přes 40 let a jsem s ním velice spokojená, jen mne mrzí, že se již nedá koupit v drogerii jako dříve, ale pouze přes internet . Ale to je spíše vina obchodníků, kteří zřejmě raději prodávají jiné značky, přesto, že by měli podporovat naše tuzemské zboží.

nedostupnost v běžných obchodech

výrobek mohu jen doporučit a snad jeho výroba neskončí , právě kvůli jeho horší dostupnosti