Zimní osobní pneu Recenze Vredestein Snowtrac 3 195/65 R15 91 T

Recenze Vredestein Snowtrac 3 195/65 R15 91 T

Zimní pneumatiky osobní Vredestein Snowtrac 3 vsadily především na bezpečí posádky vozidla v každém okamžiku cestování v zimních podmínkách. Inovativní design je vhodný pro sportovní vozy. Stupňovité obvodové drážky zvyšují přilnavost na mokrých a břečkou pokrytých silnicích. Zúžené diagonální drážky optimalizují samočistící schopnosti pneumatiky.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Dobrá guma.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Používám je dlouho a jsem s nima spokojený, používám letní i zimní pneu V zime na ledu snehu i na vode zatim za 10 let nikdy nezklamal

nevím, zatím jsem nezjistil

celkove jsem s produktem spokojen

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

super pryže na sníh. Přesné vedení vozu v zatáčkách, bez ujíždění. Rozjezd na sněhu do kopce bez sebemenších problémů, dokonce i v hlubším sněhu.

vyšší hlučnost na suché cestě

Registrovaný uživatel10. října 2014

Mam obutou octavii combi a seata ibizu a mohu říci,že perfektně vyhazuje rozsolenou břečku z lamel ,tak že se nezanáší, dobře drží i na mokru, hlučnost také v normě, opotřebení po jedné zimě zanedbatelné. Jsem s ní nad míru spokojen. V Rakousku na zimní dovolené jsem neměl problém.