velmi dobře drží stopu, vhodnější do horských oblastí, kde je více sněhu, škoda je sjíždět na asfaltu, ostatní řidiči v kopcích zastavují, zpomalují, já jedu dále
Velmi dobré pneu do horských oblastí.

Velmi dobré pneu do horských oblastí.
Vyjede všude , mám už druhou sadu
Skvělé vlastnosti za bezkonkurenční cenu.
Dobrá do hlubokého sněhu / na hory; vysoká samočistící schopnost; dobré záběrové schopnosti právě v hlubokém sněhu.
Na dálnici při vysoké rychlosti trochu hučí... ((leč na ty dálnice není určená...))
Ideální pneu do sněhu. Je třeba dodat, že ne každá "zimní" je do sněhu! Je rozdíl mezi "zimní" na dálnici, a "zimní", tedy opravdu ZIMNÍ do sněhu a na hory! Tato je právě vynikající do hlubokého sněhu a na ty hory.
Velmi dobře drží na sněhu .
Dobrý vzorek
Levná cena
Dobrá cena a slušné pneu.
Velice slušné.
Výška vzorku a ostré hrany dezenu výborná do hor a hlubokého sněhu. Cena.
Těžká pneumatika, horší vyvážení a hazivost. Nevhodná na dálniční rychlosti.
funguje super
nekdy vic zavazicek ale ok
Vypadá dobře,že bude spolehlivá v jakemkoliv terenu
Protektor je pneumatika vyrobená z ojeté pneu,která mohla být předtím poškozená
Hluboký vzorek spousta lamel, prostě drapaky či na sněhu asi zaberou. Bohužel na sněhu zatím neodskoušeno.
Vyšší hlučnost.
Ideální vzor do hor
Kvalitní zimní pneumatiky za nízkou cenu. Hluboký vzorek, perfektně drží na břečce, sněhu i ledu.
nedoručeno