super pneu

super pneu
terén
Po velmi dobrých zkušenostech z předešlých dvou zimních sezon na Fordu Fusion, jsem uvedené protektory obul i na letošní druhé auto Fiat 500L. Jezdím na chalupu, která je dostupná jen po lesní cestě a často jezdím s nákladním přívěsem. Než jsem začal používat tyto protektory, tak jsem musel jezdit na chalupu přes zimu výhradně Subaru Outback 4x4. Protektory mají výborné záběrové vlastnosti na ledu, hlubokém sněhu i blátě. Na suché silnici jsou rovněž dobré a ani nejsou příliš hlučné.
Nic podstatného jsem nezaznamenal.
Trakční vlastnosti auta s předním pohonem, které mají obuté tyto protektory ze směsi Green Diamond se téměř vyrovnají pneumatikám s hroty. Pneumatiky s hroty jsem si vyzkoušel při pobytu ve finském Laponsku za polárním kruhem, kde je toto obutí přes zimu povinné.
Jako na sníh a na led do tahu (utažený sníh na silnici) je to neskutečná rolba. To co jsem měl předtím problém se zimními Continentaly se rozjet, teď jedu jak na suchu. Bál jsem se toho, že na dálnici budou pneu velmi hlučné, ale rozdíl je nepatrný. Brzdění je na sněhu a ledu také nesrovnatelně lepší. Koupeno před týdnem takže obsáhlejší recenzi psát nebudu. To co jsem od nich očekával je splněno a možná ještě o trochu víc. Jízdy prováděny v Jizerských horách, na silnicích kde jsem předtím už potřeboval řetězy, teď jezdím bez. (pro srovnání Volvo V 70 pouze přední náhon). A samozřejmě cena!!!
Zatím nic. Uvidíme jak dlouho mi protektory vydrží.
Bezva guma na zimu a na sníh. Kdo potřebuje vyjet a nezapadnout na horách. Za velmi slušný peníz. Spotřebu neřeším.
Vzorek je až do hran tak že super drží v zatáčkách. Maximální spokojenost
Technik v pneuservisu říkal že prý se hůře vyvažují
Za mě TOP
Nejlepší pneu do horské oblasti. Mam je na Passatu 4Motion a vyjedu úplně vše.
Hlučnější a max tak do 100km/h. Není to na jízdu po dálnici.
Výborná trakce v hlubokym sněhu v kombinaci se 4x4
Na silnici hezky drží, dokonce se nehne ani při předjíždění přes břečku
Na namrzlé silnici si hezky drží stopu a i brzdění j znatelně lepší...
Jsou trochu hlučnější
Vranik green Diamond... Obouvam už několik let a nemůžu tomu nic vytknout co se týče jízdních vlastností...
Ještě hezky funguje sava to Eskimo s3 ale spíš na čistý a uklizeny silnici :) ale třeba Barum polaris sem sundal v pulce sezóny protože to bylo jak kdybych si na disky namotal zahradní hadicu :/
Super grip
Hlučnost
Vyhrabe se na sněhu všude, lépe než mnohem dražší pneu. Dobře čistí drážky.
Hlučné, že to víc nejde. Ale aspoň plaší zvěř.
Na suchu drží asi jako letní v zimě, při trochu svižnější jízdě.
Super guma na auta poslední míle do podhůří a hor. Bezkonkurenčně nejlepší poměr cena / výkon.
Vraníky kupuji již léta a jsem s nimi nadmíru spokojen, kam jiní nevyjeli já bez problému ano.