Dámské ponožky Recenze VoXX Lithe neon růžové 39-42

Recenze VoXX Lithe neon růžové 39-42

Extra prodyšné kompresní podkolenky, které jsou vhodné zejména tam, kde dochází k přílišnému zatížení dolních končetin. Vhodné jsou pro dlouhodobé stání nebo sezení v zaměstnání, dlouhodobé cestování v různých dopravních prostředcích. Třešničkou na dortu je jejich sytě neonová růžová barva.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Barva Cena

mám nejčastější velikost 39-42 zatím se mi ještě nestalo, ani u kompresních ponožek, že bych je nedostala přes lýtko...až u těchto. Takže šlapku mám větší a přes lýtko je ponožka velmi těsná. Zdůrazňuji, že i před nákupem těchto ponožek jsem již zkušenosti s kompresními ponožkami měla. uvnitř ponožky je spousta vlasových gumiček - v případě že o nějakou zachytíte a povytáhnete ji máte založeno na problém, protože se do těchto gumiček už budete chytat pořád.

No, musím říci, že jsem vzhledem ke zkušenostem s ponožkami VoXX čekala tak nějak více. Mohu-li srovnat i s jiným druhem kompresních ponožek, s největší pravděpodobností bych si je asi už nepořídila.

Registrovaný uživatel1. září 2022

Dobře kompresní, vzdušné a líbivé

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

krásné barvy, dobře drží

Registrovaný uživatel17. července 2022

Kvalita

Registrovaný uživatel22. června 2022

Klidně bych objednala i v dalších barvach

Registrovaný uživatel21. června 2022

Funkční, pestrobarevné

Registrovaný uživatel2. června 2022

Jsou super, určitě objednám další