Recenze Voono Copper 500 g světlá zrzavá

Přírodní barva na vlasy Voono Copper dodá vašim vlasům intenzivní ohnivou barvu s výrazně zrzavými odlesky. Nejvýraznějšího obarvení dosáhnete na nebarvených blond vlasech. Barva je velmi šetrná k pokožce hlavy. Barva Copper obsahuje pouze čistou kvalitní Hennu (Lawsonia Inermis), která je jemně namletá, snadno se míchá a dobře chytá.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Voono Copper 500 g světlá zrzavá je podle recenzí kvalitní přírodní barva, která dobře kryje šediny a zachovává zdravé vlasy. Uživatelé oceňují její sytou barvu a ekonomické balení, i když někteří zmiňují delší dobu působení a dočasný travnatý zápach. Celkově je produkt hodnocen jako výborná volba pro ty, kdo hledají přírodní alternativu k chemickým barvám.

• Dobře kryje šediny
  • Zachovává zdravé vlasy
  • Sytá a zářivá barva
  • Ekonomické balení
  • Nevymývá se
  • Dlouhá doba působení
  • Může být výraznější než očekávaný odstín
  • Zanechává dočasný travnatý zápach na vlasech

Renata =o)20. června 2026

Nevymývá se Krásná sytá barva Ekonomické balení Vlasy neničí

Dlouhá doba působení, ale stojí to za to.

Barvím se henou už léta a upřednostňuji značku VOONO Vlasy jsou zářivé a zdravé i přes to, že jim je 60+ :D Určitě doporučuji

elis.bencova12. června 2026

Nejlepší hena

Registrovaný uživatel1. července 2023

Firma mi ani nedala vědět, ze jim zboží nedorazilo. Už tak obchod psal, ze zboží vyskladni až za 14 dnů. Objednávka zrušena.

Registrovaný uživatel24. března 2022

hezká zářivá barva ,jen u tmavších vlasů je barva tmavší ,ale je to Hena, nelze ji srovnávat s chemickou barvou.

Registrovaný uživatel17. března 2022

Bez chemie, přírodní, chytá dobře, užívám leta, cca každých 6 týdnů, dle odrostů a mé vlasy rostou rychle.

Někdy to nemohu po nabarvení umýt z vlasů a smrdí mne hlava "trávou" než si za dva dny zase umyju. Že to musím mít na hlavě 2 hodky.

Výborné, po počátečných experimentech už vím co jak namíchat. Vlasy se hezky lesknout, chytají v zajímavých pruzích, lidí chválí a ptají se na barvu a já ji vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel8. února 2022

Velice kvalitní barva, výborně chytá. kryje i šediny. Několik let jsem používala barvu od jiné značky a ta takto dobře nekryla.

Nedá se mluvit o záporu:-). Jen mě překvapilo, že zpočátku (než se trochu vymyla) byla velice výrazná. Chtěla jsem světlejší odstín. Příště ji nechám působit kratší dobu. :-)

Ok. Koupila jsem větší balení, příště koupím znovu ".)

Registrovaný uživatel15. října 2021

pouzivam ju už roky...prestali mi po nej vypadavat vlasy,co pri chemickych bolo po kazdom farbeni