přebalovací pult a komoda Recenze Vomaks Kids přebalovací komoda

Recenze Vomaks Kids přebalovací komoda

Hledáte praktickou a všestrannou přebalovací komodu pro své dítě? Díky 4 zásuvkám, horní ploše sklopné pro snadné skladování a přebalovacímu pultu pro miminka je komoda Kids ideální pro přehledné a organizované uložení všech věcí vašeho dítěte. Navíc díky svému stylovému a elegantnímu designu jistě udělá dojem v každém dětském pokoji.

radka.dom14. října 2024

po montáži dle návodu nešly zavírat šuplíky, bylo nutné převrtat s novými šroubky a také horní díl nepasoval a bylo nutné vyvrtat novou díru

Varianta bílá
radka98912. dubna 2024

4 šuflíky

kvalita, špinavé a odreté dosky

Varianta bílá
Registrovaný uživatel6. září 2023

Kompaktní, stabilní, robustní.

V rámci konstrukce i provedení bez záporů!

Registrovaný uživatel20. července 2023

Bohužel žádné klady nejsou. Jedině že to přivezl fajn řidič ale to je vše.

Na komodu jsme čekali měsíc. Kdyby jsme si nezavolali kde je, tak na ní čekáme ještě déle. Když komoda přišla, tak po složení jsme se nepřestali divit, všechny šuplíky nakřívo, nedozavírali se, pojezdy byli ohnuté. Chybělo spoustu šroubů, a nebyli vyvrtané díry, které v návodu byli.

Bohužel nedoporučuji, jak kvůli dlouhé době, komunikaci i kvalitě.

Registrovaný uživatel19. dubna 2023

Velmi mě překvapila odklápěcí část pultu.Diky tomu mohu skříňku nechat i jako obyčejné šuplíky i poté co miminko odroste a pult nahoře nebudu potřebovat. Krásná a bytelna :)