Skleník Recenze Volya LLC 2DUM 4 x 3 m PC

Recenze Volya LLC 2DUM 4 x 3 m PC

Velice odolný a na montáž nenáročný zahradní skleník ruské výroby značky Volya osazený kvalitním polykarbonátovým pláštěm Alrla plast. Konstrukce skleníku je vyrobena z pozinkované bezúdržbového rámu, který nevyžaduje nutnost stavby základů. Zasklení je tvořeno čirým dutinkovým (komůrkovým) polykarbonátem o tloušťce 4 mm s UV ochranou, který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti, oproti běžně…

hortos16. března 2024

Same plusy doporučuji složeni jsem zvladla sama a řezani take zaklad pod sklenik take je vyborny .

Registrovaný uživatel6. října 2023

Obloukový skleník

U profesionálního skleníku si představuji, že vše bude lícovat, a ne že půlkulaté hlavičky šroubků sešroubované konstrukce dle dodaného návodu budou místy odtlačovat polykarbonátové zasklení čel, dveří a oken. Podle návodu (obr.19) jsou panty našroubované na dílu 9-3, 9-4, ale tyto díly nemají předvrtané otvory pro panty. Nedají se přiobjednat další výztuhy oblouků.

Tento skleník bych za cenu 16 tisíc nedoporučil.

Registrovaný uživatel18. července 2023

Velikostně super , rostou rostlinky jak o život

Špatný návod na sestavení , nikdo se v tom nevyznál, strašně moc šroubků

Až na návod a sestaveni super , uvidíme v zimě jestli vydrží

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

prostorný

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

montáž

Registrovaný uživatel23. října 2022

MAM UŽ DRUHY...

Registrovaný uživatel14. října 2022

Ke kladům se zatím vyjádřit nemohu, nebyl dosud k svému účelu použit.

Poměrně složitá montáž pro nezasvěcené Velké množství vadných matek - nutnost znovu proříznout závit

Registrovaný uživatel8. října 2022

složitá montáž špatný návod

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Dá se postavit i v jednom

Mohl být připraveny (nařezaný) polykarbonát na čelní strany. Lepší návod by neuškodil.

Registrovaný uživatel5. prosince 2020

Vypadá to na docela pevnou konstrukci. Spoléháme, že vydrží alespoň 10 let, pak se uvidí. Zakoupeno u fa. Ježek zahrady. S nimi velice dobrá komunikace. Skleník doporučujeme

Těch šroubků, těch šroubků ... Nevyšlo mi by těsnění střešního okna, asi má chyba. Těsnění se má ve dveřích při montáži více natáhnout, můj názor.

Když se mě zeptáte za dva roky na můj názor, budu více psát, páč jsem ho postavil na podzim a teprv skleník čeká první sezóna.

Registrovaný uživatel30. března 2020

Robustnost, bez podezdívky, ideální pro nenáročného zahrádkáře, možnost polic o stranách skleníku, vchod do 2 stran. Snadná manipulace

Návod k použití. Některé obrázky jsou popsány různě v českém překladu a ruském originálu (např. detaily popsány v českém překladu jako "pohled zevnitř" v ruském jako "pohled zvenku"), některé obrázky nesedí na skutečnost (předvrtané "dírky" na některých dílech), občasné chyby v textu. Chtělo by to skutečné fotografie, nikoliv náčrt. Také bych přivítal montážní video na stejný typ skleníku (ne na podobný, který se liší v detailech). Polykarbonát. Chce to dutinkový polykarbonát (dutinky cca 5 cm). I když jsem zacpal silikonem a přelepil přiloženou izolepou řezy, do polykarbonátu proniká vlhkost, sráží se voda a hrozí riziko "zezelenání" zevnitř. Otevírání dveří. Skleník by si zasloužil jednoduchou kličku nebo západku Mezi oknem a dveřmi je zbytečná mezera cca 1,5 cm (vznikne až po rozřezání a montáži vlivem rozdílné rozteče pantů), vzhledem ke konstrukci se špatně upevňuje těsnění v rozích.

Jinak vzhledem k ceně dobrý skleník pro nenáročného zahrádkáře, možnost polic.

Registrovaný uživatel29. dubna 2017

Nepoužívám tento skleník, jako skleník, ale jako kryt nad vířivku, což se velmi osvědčilo, prodloužila se využitelnost vířivky a slouží nám to i k posezení za nepohody. Máme ho již několik let bez problémů.

Spokojen,doporučuji.

Registrovaný uživatel19. března 2017

Zcela nedostatečné údaje o produktu. Foto je z jiného druhu, není tu specifikace výška-šířka-hloubka. Prostě jen rychle prodat. Jdu jinam...

Registrovaný uživatel17. listopadu 2014

Měl jsem skleník od jiné firmy, ale ten se postupně rozpadl. Tento je opravdu pevný a taky vypadá moc hezky. Taky je fajn, že nemusíte dělat základy.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2014

Robustní skleník jednoduché, ale zároveň pevné konstrukce. Polykarbonát se šroubuje na plechové obruče, tedy nehrozí vypadávání plastových panelů jako u běžných skleníků. Skleník jsem zapustil do země, tedy další velká výhoda, kdy není nutné řešit betonové základy, patky apod. Se skleníkem jsem spokojen a objednal bych ho znovu. + Celková robustnost + Bez nutnosti stavby základů + Dárek v podobě větracího okna zdarma (guttashop.cz) + Poměr cena / prostor - Časově náročnější kompletace (v mém případě dva víkendy) - Pouze 4 mm silný polykarbonát (lze individuálně domluvit 6 mm)