Skvely fusak na podzim a predevsim zimu. I kolem nuly staci dite oblect relativne lehce a i tak fusak krasne drzi teplo. Je skvely rovnez do autosedacky.
Vyssi porizovaci cena

Vyssi porizovaci cena
Zboží bylo doručeno rychle v naprostém pořádku a jsme z něj nadšení. Předčilo naše očekávání. Barva krásná, dokonalé zpracování, krásně naplněné peřím. Velkou výhodou je možnost prodloužení pro starší dítě.
Nepřišli jsme na žádné
Jestli někdo váhá nad tímto fusakem, tak nemusí :). Neznám lepší a kdybych se měla rozhodovat znovu, nevolila bych jinak. Fusak jsem pořídila pro dcerku, která měla 15 M, ale je hodně dlouhá a výškou se vyrovnává dvouletým dětem. Takže jsem hledala větší fusak, což vyřešila prodlužovací část, ve které má velké rezervy. Kéž bych o něm věděla, když jsem pořizovala první miminkovský fusak beránka od Eisbärchen, který byl sice tepelně, další vlastnosti byly nesrovnatelné a ušetřila bych 6000 Kč. Pokusím se shrnout klady:
- perfektní materiál jak vnitřní, tak vnější, mám jistotu, že je dítě v teple a na spaní nemusí být tolik oblečené
- postranní zipy- velmi praktické oproti jednomu středovému
- horní část jde ohrnout a zajistit postranními knoflíčky oboustranně, dítě tak má v sedu nekrytý výhled, ale stále má tepelný komfort
- další zip je dole v nohách- vychytávka při obouvání/zouvání
- protiskluzová záda- fusak krásně drží, kde má
- rychlé sundávání a nandávání do sporťáku- nemusím rozepínat kšírky a zase složitě zapínat (Thule UG2)
- praktický- dva fusaky v jednom: základ + prodlužovací část pro vetší děti dále např. spací pytel
- v hlavové části praktické stahování na gumu
- nepromokavý a přitom prodyšný
Měla jsem trochu obavy, že se bude rychle špinit vnitřní bílá část fusaku, ale není tomu tak :).
Kvalitní, příjemný a velmi praktický fusak. 100% doporučuji.
Koupeno jako dárek, zatím krátce užíváno
Super variabilní a funkční fusak. Lepší jsme neměli!
Rozhodne doporučuji!