Recenze Voda, která hoří - Jitka Vodňanská

Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání: Nezapomenutelnou ukrajinskou babičku a vzácné venkovské dětství v Jižních Čechách. Studia a atmosféru 60. let v Praze. Originální svět protialkoholní léčby v Praze u Apolináře - ten představuje jako blízká…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Voda, která hoří přináší poutavý a čtivý pohled do života Jitky Vodňanské, který osloví čtenáře hledající hlubší vhled do osobního života a vztahů. Zatímco někteří čtenáři oceňují její vtipnost a schopnost pomáhat v těžkých chvílích, jiní kritizují nadbytek osobních dopisů a nedostatek informací o vztahu s Václavem Havlem.

• Poutavé a čtivé zpracování
  • Zajímavý náhled do duše silné a citlivé ženy
  • Poskytuje nové informace o osobnostech
  • Vtipné čtení
  • Pomáhá v těžkých životních situacích
  • Obsahuje příliš mnoho osobních dopisů mezi autorkou a Václavem Havlem
  • Některé pasáže působí nudně
  • Očekávání od vztahu autorky s Václavem Havlem nejsou naplněna

Registrovaný uživatel9. června 2022

čekal jsem více zpráv o vztahu pí.Vodňské s HAVLEM, kniha je mnohdy dosti nudná...jejich vzájemné dopisy o blbostech

Registrovaný uživatel14. května 2022

Vtipné čtení!!

Registrovaný uživatel12. září 2021

Pro mne zajímavé a překvapivé

Registrovaný uživatel22. června 2021

Kniha mi byla doporučena a musím konstatovat, že jsem ji přečetla jedním dechem. Velmi zajímavý náhled do duše silné, opravdové, interesantní, citlivé ženy.

Čtivá kniha se zajímavým obsahem o ještě zajímavější ženě.

Registrovaný uživatel23. května 2021

Pro mne to bylo potvrzením o kvalitách Václava Havla, který byl pro mne nejmilejším prezidentem.... vlastně jsem se dozvěděla věci o kterých jsem nevěděla... i po přečtení v něm stále vidím Člověka. paní Vodňanská je mi velmi sympatická... Četla jsem to v pro mě těžkém období: prožívala jsem smutek po smrti svého manžela a s mnoha jejími myšlenkami jsem cítila souznění... moc mi to pomohlo!! Děkuji... Děkuji. Eva Nováková

Pro mne hlavně nalezení smyslu života

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Knihu jsem stále ještě neobdržela, protože jsou zavřené obchody. Měla mi být doručena do obchodu Knihy Dobrovsky do Jihlava Tesco, ale budu doufat, že snad jednou otevřou a já knihu dostanu.

j.vilhelm21. července 2020

Poutavě napsaná knížka.

Duduu22. června 2020

Kniha se dobře a rychle četla

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

Člověk se dozvěděl jak to bylo mezi některými disidenty mezi sebou.Kámen š...l cihlu.Jako životopis JV to ujde.

Je tam moc osobních dopisů mezi JV a VH.Podle knihy byl VH vlastně nemorální člověk.

Nic moc.