vůbec nesedí na těle

Vlnka Korektor pro správné držení těla pomáhá většině uživatelů s narovnáním postavy, ale někteří zmiňují problémy s pohodlím a správným nasazením. Produkt plní svou funkci, ale jeho účinnost závisí na správné velikosti a individuální toleranci uživatele.
vůbec nesedí na těle
Ksunt nedrží nesponuje
K ničemu nic víc
Korektor opravdu pomáhá se narovnat.
I při správné velikosti škrtí pod pažemi a mohl by být o něco delší na zádech.
Vzhledem k tomu, že ho budu používat vždy jen na chvíli, dá se trocha nepohodlí zvládnout - možná to ani jinak nejde, aby to člověka donutilo se narovnat. Takže spokojenost, zboží si ponechám a budu doufat, že mi pomůže od hrbení se u PC.
plní svou funkci, jsem spokojená, velikost sedí pěkně
S výrobkem jsem spokojená, velikost sedí
Dobře se upravuje díky suchým zipům
Mohl by být delší na zádech
Těžko hodnotit, manžel usoudil, že je to malé a nepoužívá.
Tlačí do ramen ....
Asi jsem neměla kupovat ....
Špatně ušito,na zádech to nesedělo rovně a tahalo to do strany.A dceru z toho za chvíli začala záda bolet-
Korektor splňuje přesně to, co jsem očekávala - srovnání ramen a zad.
po chvíli nošení se zadní díl posouvá nahoru, takže je třeba jej upravit do správné polohy.
Nepodařilo se nám ho smysluplně nasadit.
upravitelná velikost, zatím používám pouze pár dní
Pracuji v kanceláři a často se hrbím u počítače. Tento výrobek mi pomáhá narovnat se a předcházet boleti krční páteře.
Vážně narovná.
U karabiny se mi to pára.
super výrobek, dobře sedí a pomáhá
Mám léta potíže se zády a Korektor dobře sedí.
No, to Vaše závada není - ale já bych uvítala Korektor přes celá záda ve tvaru "kříže", aby mě to nutilo držet vzpřímená celá záda. - Díky, že alespoň ta ramena jsou nucena se tolik nepřibližovat se k sobě a že mě nutí nekulatit tolik záda.
Osobně vyzkoušeno. Jsem spokojená.
Vyrobek zatím používám krátce, takže nemůžu moc hodnotit.
Není přiložen žádný návod, při prvním použití jsem trochu zápolila s tím jak správně korektor nasadit. Musela jsem se zpětně podívat v obchodě na fotky.