je v něm vždy akorát, ani vedro ani zima. A hodí se ke všemu. Miluju ho.
není cedulka za krkem a musím hledat cedulku na spodním lemu svetru, abych při oblékání věděla, kde je předek. Maličkost, ale každý je na to zvyklý.

je v něm vždy akorát, ani vedro ani zima. A hodí se ke všemu. Miluju ho.
Nevyhovujici strih - hodne siroky a dole se roluje
Moc pěkný svetr. Pěkná barva, příjemný na tělo. Rozhodně kupte menší velikost
Svetr je nadherny. Heboucky,mekkoucky a krasne udelany. Super.
Jemný materiál
Jsem spokojená s kvalitním výrobkem.
Příjemný, hezký
teplý
moc velký
přijemný vlněný je větší koupila jsem o čislo menší jsem spokojená krásně vypracovaný
Hezký univerzální tvar
Jemný a přírodní materiál
Kvalitní zpracování
Nekouše
Je příjemně hřejivý, u krku je tak akorát, aby hřál, ne příliš těsný. Líbí se mi přírodní barva. Ted v tomhle počasí ho nosím pořád.
Cenově je dost drahý, ale Ježíšek byl na mě hodný.
Jsem s nim spokojená
barva, hebkost
příjemné nošení, zahřeje
Velmi příjemný materiál, nežmolkuje a moc krásně hřeje. Pohodlný střih a velikost sedí taky dobře.
Přírodní barva mi příliš nelichotila, tak jsem jej vrátila. Mám ho ještě v tmavě modré barvě. Nosím ho často a hned se stal jedním z mých oblíbených. Určitě doporučuji. Mnohem lepší než kupovat hromadu levných svetrů z umělých materiálů. Jen škoda, že není v nabídce ve vícero barvách - to bych pořídila určitě ještě další.
Velmi dobrý svetr, krásné sedí, příjemný materiál