Recenze Vlčice - Tereza Schillerová (2022, pevná)

Recenze Vlčice - Tereza Schillerová (2022, pevná)

Julie je během dětství vystavena soustavnému psychickému deptání. Řešila v sobě ten největší emocionální zločin, který si lidstvo vymyslelo: sebevraždu. Začala se v tom ztrácet. Neměla pojem o tom, kdo vlastně je a bála se na to přijít.

4 recenze

Registrovaný uživatel3. července 2023

Rychlé dodání, zajímavý příběh

Erikazajicova 761. ledna 2023

Právě jsem knihu dočetla a vřele doporučuji. Je to ostrá a neskutečně pravdivá sonda do generační linie žen - 3 generace. Díky této knize jsem pochopila řadu věcí, které se v naší rodině odehrály. Skutečně stojí za zamyšlení.

Alenarubalova16. listopadu 2022

Velmi trefná a zároveň silná kniha, která jde na dřeň ženským vztahům. Hltala jsem stránku po stránce. Celkové rozzuzlení knihy mě bavilo snad ze všeho nejvíce. Povedené.

Velmi doporučuji! Tato kniha Vám může pomoci rozplést Váš komplikovaný vztah s mámou ...nebo jinými ženami.

Petrakupcova 77723. října 2022

Povedená kniha, která zpracovává téma transgeneračního přenosu traumatu v jedné rodině. Pokud nemáte úplně ideální vztah s matkou, sestrou, babičkou...a divíte se proč? Asi zde najdete odpověď, nebo to ve Vás otevře nejdříve spoustu bolístek... Ale bez bolesti prostě nelze nabrat další sílu.