Mobilní telefon Recenze vivo V29

Recenze vivo V29

Nádherný displej smartphonu vivo V29 5G se 60° zakřivením plynule přechází do rámu, což omezuje zkreslení na okrajích a poskytuje mimořádně plynulé a působivé zobrazení na 120Hz AMOLED zaoblené obrazovce s uhlopříčkou 6,78". Aura Light V29 poskytuje měkké a neoslnivé světlo – stejně tak jako ve studiu. Díky jasnému, ale rovnoměrnému osvětlení dosáhnete trojrozměrnějšího světelného efektu,…

4 recenze

Arecenze.cz
Hodnocení: 74 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Vivo V29 představuje solidní telefon střední třídy. Je vhodný pro běžné uživatele, kteří nemají vysoké požadavky, ale chtějí solidní výkon a slušný fotoaparát. Navíc vás potěší i jeho povedený design. Problémem může být vyšší pořizovací cena.

Více na Arecenze.cz

překvapivě dobré selfies a portréty

zajímavé řešení LED diod na zádech

kvalitní displej

dobrá výdrž baterie při reálném využití

telefon je poměrně lenivý

chybí stereo reproduktory

haptika je spíše špatná

Svethuawei.eu
Odborná recenze
Svethuawei.eu

Sympatický smartphone, který způsobí malou revoluci

Více na Svethuawei.eu

Nenabídne bezdrátové nabíjení

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Oblíbená střední třída se možná rozroste o silného hráče. O svůj prostor se hlasitě hlásí čínské Vivo s modelem V29, který má skvělý displej, nevadí mu voda ani prach a zaměřuje se na kvalitní focení, zejména portrétů. Bude však svítící kruh dostatečným trumfem proti silné konkurenci?

Více na Mobilenet

jen průměrná výdrž

SMARTmania.cz
Hodnocení: 80 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Vivo V29 sází hlavně na svůj fotoaparát s pokročilou funkcí portrétního režimu a speciální přisvětlovací LED kroužek Aura Light. Zaujme též design, 1,5K rozlišení displeje a 80W nabíjení. Jinak je výbava spíše průměrná a telefon za cenu 12 tisíc korun nepůsobí kdovíjak světoborným dojmem.

Více na SMARTmania.cz

stylový design a kvalitní zpracování

přisvětlovací kroužek Aura Light

fotoaparát, hlavně portréty

displej s nadprůměrným rozlišením

bohaté prodejní balení

reproduktor rozhodně překvapil

širokoúhlý snímač nepodává dobrý výkon

Aura Light by mohl mít více využití

zastaralý čipset, který se přehřívá

chybí delší softwarová podpora

poměr ceny a výbavy (i při srovnání s V27)

Registrovaný uživatel4. září 2024

V balení silikonový obal a nabíječka 80 W...stále prakticky nesehnatelná. Velmi rychle se dobíjí.Mobil je poměrně tenký a ne zbytečně těžký...příjemně se drží

Nemá možnost do budoucna rozšířit paměť,nepodporuje paměťové karty. Nemá výstup jack pro audio.

Podle recenzí velmi dobrý telefon,zejména pro focení(selfií). Repráček mono a slabší zvuk. Designově velmi povedený a do ruky padnoucí telefon.Zaoblené hrany displeje (kdo má rád)navozují dojem luxusu jako u o třídu drážších telefonů. Slušné příslušenství vč.fólie na displeji z výroby a na konec příznivá cena výběhového modelu.

Varianta 256 GB Noble Black
Registrovaný uživatel8. října 2023

Vzhledem k tomu, že jsem daný produkt nezakoupil a objednávku jsem stornoval tak nemohu hodnotit.

Varianta 256 GB Peak Blue
Registrovaný uživatel5. října 2023

- zaoblený display, zobrazuje krásné živé barvy - telefon rychlý, bez sekání - možnost eSIM - moc hezká barva zad Peak Blue - super rychlé nabíjení - výdrž baterie

Přecházela jsem ze Samsung Galaxy S10, tak jsem měla trošku obavy. Ale naštěstí jsem s telefonem spokojená. Co jen dle mě měl Samsung lepší, tak automatickou úpravu pořízených fotografií. Tady si s tím musím sama pohrát. Ještě jsem se obávala velikosti telefonu, ale velmi rychle jsem si zvykla. Telefon vřele doporučuji a nelituji nákupu.

Varianta 256 GB Peak Blue