Parádní, mám poprvé a určitě ne naposledy.
Určitě objednám znovu.

Tělové mléko po opalování Vivaco Sun Vital je chváleno pro svou příjemnou texturu, snadné roztírání a vstřebávání. Zákazníci oceňují, že je vhodné i pro citlivou pokožku a krásně voní. Jedinou výraznou výtkou je nepraktický obal, který ztěžuje vyprázdnění zbytku mléka.
Parádní, mám poprvé a určitě ne naposledy.
Určitě objednám znovu.
Jsem pravá blondýna a tudíž mám velmi citlivou pleť- Vivaco Sun je pro mě nejlepší přípravek po opalování
Rýchlo sa vstrebe, krásne vonia
Vůně, konzistence.
Nejlepší
Božský, rychle se vstřebává.
S mlékem jsem byla velmi spokojená, dobře se nanáší ,krásně voní a moje pleť je stále opálená. Určitě příští rok opět objednám.
Stačí malé množství
Příjemný a hezky voní
Příjemný na těle pokožka se nesupinkuje
Koupila bych znovu,ale s poštovným by vyšel dráž
Hutné tělové mléko,lehce roztíratelné a snadno se vstřebává do kůže. Veliká spokojenost.
krásně se roztírá, příjemně mi voní a velmi příznivá cena
produkty s arganovým olejem mi vyhovují
Kvalitní pleťové mléka za rozumnou cenu.
Jsem velice spokojená. Český výrobek, výborné složení. Pro mě jako pro alergika úplně super za skvělou cenu.
poprve a zkoušíme
Dobre se roztira příjemný po opalování
Doporucuji
Toto tělové mléko je příjemné, perfektně se vstřebá a tak není kůže nepříjemně mastná. Opálení zhnědne a tr
Obal opalovacího krému je nepraktický ke konci používání. Zbytek mléka zůstává u dna dolovat ho musím ručně. Zůstává ho na dně ještě opravdu dost a automatický systém to prostě už nebere.
Velmi příjemný, dobře se roztírá, pokožka je jemná a snad i prodlouží opálení.
Jdu objednat další, snad ještě bude.
dobře se roztírá a krásně voní
super tělové mléko ,byla jsem s ním dost spokojená
Skvělé se roztírá, nádherně voní
Jsem z něj unešena. Doporučuji