těžká montáž

těžká montáž
Odporna a trapna grafika navodu i soupisky,chybejicich 10 AL maticek,neopravnemy pozadavek na 4. přepočítání materialu,Za cca 15 tis.,(hotnbych dvojnasobek) bych čekal aspon slušnost.Poxitaz umim ,njsem skladnik ,la ne z #lanitplast,a matky si koupim za své.
NEDOPORUČUJI,Vercajk špatně vybral
Jsem zhnusen lakotou a zoufalytvim.Ja si ale poradím,je to darek manželce.
#lanitplast přeji KARMU
Celkem snadná montáž a funguje dobře.
Zatím jsem žádné klady nezaznamenal
Složitá montáž,polykarbonátové desky jsou malé,vydávají již při montáži,plastové lišty krajových desek nedrží.Buď jsem měl smůlu,nebo je to nepodařený výrobek.
Již bych výrobek této firmy nekoupil!!
velký prostorný
trošku problém při sestavení hlavně výplně se docela špatně davaly, nesrozumitelny návod, ale nakonec se vše povedlo
Vzledově i prostorově vyhovující.Cena přijatelná vzhledem ke kvalitě produktu.
Nechápu proč se musí nejdříve celý skleník smontovat,utáhnout šrouby,aby se potom téměř polovina konstrukce zase uvolnila při zasklívání.Hliníkové šrouby jakmile několikrát utáhnete,povolíte a zase utáhnete můžete vyhodit.
Asi bych se příště hodně rozhodoval,nebo tento typ skleníku doporučil
Volné PC desky, nutno vše dotmelit.
Je super ,předtím jsem měla skleněný ten není tak dobrý.
Tento skleník doporučuji je lehký opravdu super
Nepřehledný návod na sestavení.
Návod
Cena. Rychlost dodání. Hliníková konstrukce.
Poměrně komplikovaná montáž. Téměř nemožné uchycení polyk. desek pomocí plastových profilů. U dveří 1 deska krátká a vypadává. Okénka je nutné dodatečně zaaretovat proti posunu do stran při otevírání a zavírání. Kroutí se a jdou špatně zavírat. Nevím, jak to bude fungovat s aut. otevíráním.
Máme ho krátce, tak uvidím jak dlouho vydrží. Ještě nebyl pořádný vítr.
Skleník je kompletován z přesných dílů, pěkný vzhled.
Chyba v kompletaci dodávky, záměna dílů ( 2 levé ), 2 deformované díly. Pro lepší ustavení polykarbonátových desek do drážek bych doporučil dvojnásobné množství vymezovacích PVC vložek ( č. 1679 ). Hliníkové vložky č. 1312 by mohly mít delší drážku pro ustavení polykarbonátu.
Chtěl bych pochválit autora této konstrukce za dokonalé zpracování a zároveň poděkovat za rady poskytnuté na vaší lince HOT LINE. Po překonání počátečních montážních problému naprostá spokojenost.
Zatím bez praktických zkušeností.
Velmi složitá montáž - složení a opětovná demontáž některých dílů.
Nekvalitní spojovací šrouby.
Složité upevňování polykarbonátových desek.
Lehkost materiálu. Vše v pořádku. Dobře označené díly.
Trochu složitější návod.
Cena, pěkný design, snadná kompletace, dural
Šrouby jsou snad z cínu! Šetřili, asi použili nějaké levné čínské. Utáhnete a už nepovolíte, neboť závit je stržený. Nesmyslná konstrukce oken - při každém zavírání musíte okna rovnat, aby nepřekážely krajní šrouby. Do dveří měli udělat kliku. Plasty jsem musel přiřezávat (ty jsou asi od českého výrobce). Boční desky jsou jen vsazené, při větru dvě ulétly. Atd, atd.
Firma jistě měla příležitost se dávno poučit ze zpětné vazby od zákazníků a nedostatky odstranit. Možná se tak stalo, máme skleník už dva roky, ale něco mi říká, že ne..
Vyhozené peníze, od špatného návodu až po naprosto nedostatečnou konstrukci, která nevydrží žádný silnější vítr. Opravdu škoda peněz
Naprosto mizerné, nekupujte
Rychlá montáž, díly dobře zapadly.
Při objednávce jste mi měli dodat jedno okno hydrauliku -automat. Obě okna jsou na ruční ovládání, což snižuje komfort. Můžete mi vyhovět, tak jak bylo v nabídce. Skleník jsem kupovala někdy v lednu. Děkuji předem.
Lehký, doprava
Příšerná montáž
Nic moc
Ačkoliv jsem strojar, sestavení skleníku podle plánku se velmi obávám
Lituji této koupě
Věřím, že tento pocit má většina zákazníků
Základna, dali se tak vůbec nazvat, je tenký plech, velmi nestabilní
Profily hliníkové slabé, jsem zvědav jak se položí při větším větru a co zůstane z polykarb. desek při krupobití
Pokud by šel vrátit čas skleník nekupuj, za ty peníze bych jedl zeleninu několik let, a ty starosti a přemýšlení za to nestojí!!!
Stabilní konstrukce, vše do sebe pasuje, netřeba nic převrtávat, až na některé nedostatky srozumitelný návod.
Instalace střešních polykarbonátových desek je celkem náročná záležitost. Asi by se to dalo vymyslet jinak, nebo detailněji popsat v návodu.