dobrá příchut, v malém množství ho piju alespoň jednou denně

dobrá příchut, v malém množství ho piju alespoň jednou denně
trávení - cítím se celkově lépe
budu pokračovat
Za mne spokojenost.
je to dobrý přípravek, pravidelně užívám
žádné snad
Po týdnu užívání mě přestaly bolet kolena, nejsem tolik unavená, ale váha se směrem dolů nepohnula.
Křemílek super. Klouby o mnoho ohebnější....a to používám cca 3 týdny...
Vybrala jsem si ho na základě recenzí, měla by pomoct při zácpě, tmavých skvrnách na kůži, při hubnutí...
Vanilkové aroma dodává produktu lepší chuť, než bez příchutě
Užívám 1x denně polévkovou lžíci ráno na lačno, užívám ho již půl roku
Zatím se neprojevil ani jeden bod z kladných recenzí
Nedostavily se žádné výsledky, spíše naopak, zácpa
Stále doufám, že se projeví po dlouhodobém užívání
Nepoznal jsem žádný účinek
Nezaznamenal jsem jakékoliv zlepšení stavu
Kupovala jsem pro dceru, moc jí chutná! Je lehce nasládlá a má jemnou vanilkovou příchuť. Pijeme křemelinu bez příchuťe, tak chtěla vyzkoušet s příchutí!
Chuť a účinnost
Křemelinu mám raději s příchutí a nápoj z ní je chutný.
Po několika týdnech se mi zlepšily nehty, méně mi vypadávaly vlasy a zklidňuje se mi lupénka.
Pro mě je dost výrazná chuť a sladkost, "ředím" 1:1 s neochucenou :-)
Nezaznamenal jsem jakékoliv zlepšení stavu
Chtěla jsem vyčistit organizmus od všech látek tělu neprospěšných. Po měsíci užívání se mi upravilo vyprazdňování
a tím bych chtěla říci, že se mi snad i vyčistil organizmus. Mohu-li to připočítat Křemelině, cítím se méně unavená.
Po úplném využívání produktu bych mohla provést celkové zhodnocení.
Ještě jsem neskončila očistnou kúru.
Zhodnocení mohu provést minimálně po 2 měsících.
Zatím dobrá zkušenost, koupila jsem jí pro syna, kvůli pročištění střev od parazitů, dobře jí snáší. Oceňuji i vanilkovou příchuť, která je příjemná.
Nemám zkušenosti s jiným produktem a tak nemohu srovnávat.
Křemelina s příchutí vanilky je chuťově příjemnější, než bez příchuti. Snižuje pocit únavy, po požití mám více energie. Křemelinu používám každý den ráno.
Příjemná chut
Koupila jsem ho kamarádce a ta je velice spokojená :-)
Křemelinu bere ráno na lačno 1 lžičku rozpuštěnou ve vodě.
Bere Křemelinu krátce.
Křemelinu kamarádka doporučuje :-)
Příjemná chuť
Vanilka na lepší požitek z užívání, zkoušíme účinky produkt, snad bude na zdraví příznivý