Kloubní výživa Recenze Vilgain Joint Support 360 g papája

Recenze Vilgain Joint Support 360 g papája

Vilgain Joint Support 360 g papája je přípravek navržený pro podporu kloubů, šlach, vazů a chrupavek. Jedná se o doplněk stravy v práškové formě, který je určený pro aktivní jedince a osoby, které své klouby nadměrně zatěžují, například při sportu nebo fyzicky náročné práci. Tento produkt obsahuje tři typy kolagenu, glukosamin, chondroitin a patentovaný Curcumin C3 Reduct®. Kombinace těchto…

veronika.hakova13. prosince 2025

Chutove dobry

Beru jako prevenci

veruru4. prosince 2025

Skvělý produkt. Pořizuji už po několikáté.

Nejdříve jsem objednala jsem na zkoušku. Po prvním ochutnání jsem byla ráda, že jsem objednala jen jedno balení. Po dalším užívání jsem papáji přišla na chuť a teď lituju, že jsem neobjednala balení víc. Určitě napravím. Změny po měsíci užívání jsem nijak nepozorovala. Uvidíme v delším období.

Registrovaný uživatel4. prosince 2025

sypká konzistence

chuť, ten konec má fakt ocas

amalie.richterova.121. listopadu 2025

Chuť není ani velmi sladká, ani nevýrazná, ani kyselá. Je tak akorát. Nezapáchá špatně.

I při důkladném míchání, nechává malé částečky na sklenici.

Kloubům pomáhá, není to nic do čeho by se člověk s nechutí musel nutit. I při důkladném míchání, nechává malé částečky na sklenici, takže není využita celá dávka, protože zůstává určitá část na sklenici.

alena.sindelar25. srpna 2025

Vcelku dobrá chuť, skvěle se rozpouští. Začala jsem používat, uvidíme tedy, jak zabírá až za několik týdnů.

Lehká hořkost na konci. Ale jinak OK.

syruckova.a11. srpna 2025

Všechny 3 typy collagenu v jednom. Vzhledem ke složení, je chuť mírně nahořklá, což by mohlo někomu vadit, ale dá se to. Hlavní je, aby fungoval. To zatím nemohu posoudit. Mám krátce, k účinku je potřeba užívat min 4 týdny.

Registrovaný uživatel13. června 2025

chuťově přijatelné, dobře rozpustné

Josef19. května 2025

Dobra chut

Zatim pouzivam 3 tydny, tak funkcnost uplne nemuzu hodnotit, ale slozeni to ma skvele a prestalo mne krupat rameno

robert.kekis3. května 2025

Zdá se, že výroběk splnil funkci, navíc mě překvapila chuť. Hodně lidi se na ní stěžovalo, ale chutná docela fajn - jako hodně přezrálá papája.

Koupil jsme při probléméch se zády - facetový syndróm.

ninkakalinkova5. dubna 2025

Zatial neviem po týždni porovnať efekt. Čo sa týka zloženia sú aj lepšie kĺbovky aj horšie. Pri rozmiešaní s vodou chuť nie veľmi príjemná. S pomarančovým džúsom sa chuť výrazne zlepší.