Hlavní obsah stránky
  • Vysavač na okno Vileda Windomatic 150568
  • Vysavač na okno Vileda Windomatic 150568
  • Vysavač na okno Vileda Windomatic 150568
  • Vysavač na okno Vileda Windomatic 150568
Vysavač na okno Vileda Windomatic 150568

Vileda Windomatic 150568

Nahlásit
Nahlásit chybu

Objem nádrže 100 ml, doba provozu 40 min., hmotnost 640 gVileda Windomatic je elektrický bezdrátový vysavač, který se hodí pro dokonalé umytí oken, jejich rámů, zrcadel, obkladů v koupelnách či prosklených dveří. Díky jeho 100ml nádobě navíc skvěle poslouží jako první pomoc i při vylití tekutin.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Vileda Windomatic je elektrický bezdrátový vysavač, který se hodí pro dokonalé umytí oken, jejich rámů, zrcadel, obkladů v koupelnách či prosklených dveří. Díky jeho 100ml nádobě navíc skvěle poslouží jako první pomoc i při vylití tekutin. Použití na okna, zrcadla, ale i na jiné rovné povrchy (na sprchové kouty, auta apod.), dá se použít i horizontálně.

Klíčové vlastnosti
  • nezanechává šmouhy
  • omyvatelná nádobka na nečistoty
  • vhodné i pro zrcadla, skleněné stoly nebo autoskla
  • vertikální i horizontální vysávání díky přizpůsobitelné hlavici
  • jednoduchá manipulace a použití
  • gumová lišta přilne k povrchu

Čistič oken Vileda Windomatic

S praktickým elektrickým vysavačem vysajete umytá okna do sucha bez kapek na okenním rámu či na podlaze. Kvalitní přilnavá stěrka o šířce 27 cm nezanechává na čištěné ploše žádné šmouhy, poněvadž setřenou vodu Vileda Windomatic okamžitě vsakuje do integrované nádobky s kapacitou 100 ml, kterou snadno omyjete v kterékoliv myčce na nádobí. Vysavač se hodí zejména k použití na okna nebo zrcadla, ale i na skleněné stoly, autoskla a střešní okna. Správného úhlu při vysávání dosáhnete pomocí šikovné flexibilní hlavice a možnosti vysávat ve vertikálním i horizontálním směru. Přístroj na jedno nabití vydrží až 40 min a zvládnete s ním vyčistit plochu o rozměru až 120 m².

Červený čistič oken Vileda Windomatic
Dokonalý pomocník

Jeho sací výkon je přitom rovnoměrný po celé šířce speciální gumové lišty, která perfektně přilne k povrchu. Čištění oken s ním bude mnohem efektivnější, neboť můžete zapomenout na otravné šmouhy. Je vybaven hlavicí s ohebným kloubem, takže s ním není problém vyčistit ani těžko dostupná místa – typicky rohy. Díky nízké hmotnosti vás navíc nebude v rukách tížit ani po dokonalém úklidu celé domácnosti.

Vysoký výkon

Vysavač disponuje dobíjecí Li-Ion baterií s výdrží až 40 minut na nabití. Najednou tak dokáže vysát až 120 m² plochy, čímž uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Špinavou vodu přitom hromadí do nádobky o objemu 100 ml. Tu jednoduše vyprázdníte stiskem jediného tlačítka. Životnost baterie činí zhruba 250 cyklů a součástí balení je i adaptér. Nabití do plné kapacity přitom trvá cca 4 hodiny.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Vysavače na okna Vileda

Mohlo by vás zajímat