Recenze Vileda Universal VI174100

Sušák na prádlo Vileda Universal Ultimate je moderní a praktický pomocník, který zajistí pohodlné sušení prádla přímo u vás doma. V matném černém provedení působí elegantně a nenápadně zapadne do každého interiéru. Nabízí 18 metrů sušicí plochy, takže zvládne běžnou denní dávku prádla i větší kusy. Stabilní konstrukce z odolných ocelových trubek zaručuje pevnost a dlouhou životnost.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sušák na prádlo je hodnocen jako stabilní a kvalitně zpracovaný, přičemž plní svůj účel. Uživatelé oceňují jeho lehkost a příznivou cenu. Někteří však zmiňují vachrlaté tyčky a provizorní aretovací systém, což může ovlivnit dlouhodobou spolehlivost.

• Stabilní konstrukce
  • Kvalitní zpracování
  • Lehký a snadno manipulovatelný
  • Plní svůj účel
  • Dobrý poměr ceny a výkonu
  • Vachrlaté tyčky s vůlí v pohybu
  • Aretovací systém působí provizorně

annasoch8. dubna 2026

plní svůj účel

alexandrie3013. března 2026

stabilní

kami22. září 2025

Super, ale mám ho krátce

soniqa9. srpna 2025

Super jsem spokojená.Pevny.Taky cena nejlepší co jsem porovnávala,jinde mají za 700 a víš.

kopecek.orechov2. června 2025

Dobrý výrobek

matuska.tomas.11021. května 2025

Lepší než nástěný sušák V rámci možností decentní provedení Splňuje co má, toť vše

Tyčky na věšení vypadájí dosti vachrlatě, ale zatím žádný problém (jen dost vůle v pohybu). Jejich aretovací způsob mi přijde něco jako rychle udělané na koleni (funguje, ale praktičnost minimální)

Splnil co má, a za tu cenu si nejde stěžovat

kulhankovakaterina23. března 2025

Super sušák, lehký a kvalitní.