Recenze Vileda Smetáček a lopatka 2v1 141742

Recenze Vileda Smetáček a lopatka 2v1 141742

Smete nečistoty jedním tahem i z těžko přístupných míst. 2 druhy štětin pro jemný úklid v rozích pro zametení i drobnějších nečistot. Speciální tvar gumové lišty přilne pevně k podlaze.

Registrovaný uživatel19. února 2024

Praktický set.

Registrovaný uživatel9. února 2023

Velmi super je, a rychle jsem si toho všimla, že přední červené "štětiny" jsou pevnější a hrubší a dobře se s tím díky tomu vymete jinak těžko přístupný bordel z různých rohů nebo zdířek atd. Je skladný

Nepřišla jsem zatím na to, na co je ta rukojeť tak dlouhá, vypadá to, že ještě půjde nasadit na jiný výrobek od nich, ale ten osobně já asi mít nebudu. Za 99 korun je to ok, ale kdybych za to měla dát víc, asi by se nevyplatilo

Jsem spokojená, že jsem si ho dala do sady s mopem od Viledy, ale nutně bych ho asi nepotřebovala, i když ono dnes je všechno dost dražší, takže možná je to hodně dobrá cena, kdo ví. Rozhodně oceňuji hrubší štětiny vepředu, opravdu jsem se přistihla, že si to chválím, hlavně teď při úklidu na novém bytě

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Nemohu blíže hodnotit, byl to dárek a odezvu protistrany neznám

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Kvalitní materiál Dobře se nametá na lopatku

Registrovaný uživatel11. dubna 2020

Kvalitní, praktické