Parní čistič Recenze Vileda Perfect Cleaning Steam 146574

Recenze Vileda Perfect Cleaning Steam 146574

S parním mopem Vileda Perfect Cleaning Steam 146574 uklidíte vaši podlahu během pár chvilek a bez kapky chemikálií. K čištění vám postačí čistá voda z vodovodního kohoutku a pára už se o špínu a bakterie postará. Klíčové vlastnosti - na všechny typy tvrdých podlah - zničí až 99,9 % bakterií - bez použití chemikálií - připravený za 15 sekund - nastavitelný objem páry Parní mop Vileda Perfect…

Registrovaný uživatel17. února 2022

Výborný pomocník

Nikola Mošnickova28. prosince 2021

Žádné klady to nemá vytírá jako každý jiný mop akorát použije horkou páru. Čekala jsem od produktu víc zkusila jsem na koberec a špína zůstala musela jsem vzít čistící prostředky a vyčistit. Takže vyhozené peníze

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Již několikátý v rodině - naprostá spokojenost!!!

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Manželka je nadšená.

Registrovaný uživatel1. října 2021

Spokojenost doporučuji

Registrovaný uživatel28. září 2021

Splňuje požadavky, dobře čistí.

Nelze moc použít na koberce.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Dlouhá šňůra, praktický pomocník, jsem moc spokojená, podlaha rychle schne a výhoda trojúhelníkovitého tvaru, praktické kvůli rohům.

Jednou by bylo super to mít úplně bez šňůry, jinak žádné zápory nevidim

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

Jsem naprosto spokojená. Když jsem vytírala dlažbu mopem pořád jsem měla pocit že vidím šmouhy s parním mopem se to už neděje.

Měla jsem si ho koupit už dávno.

Registrovaný uživatel27. června 2021

Lehké používání, rychlá práce.

Dobrý pomocník.

Registrovaný uživatel27. května 2021

Perfektni. Snadne pouziti, lehky. Radost uklizet

Registrovaný uživatel13. května 2021

Cena je příznivá. Je nečekaně lehký. Regulace výkonu a pohodlné doplňování vody. Nízká spotřeba vody - na 60 m2 byt při 50% výkonu spotřebuji asi 2 dl vody. Pára je opravdu horká, není to jenom "jako". Používám 2x měsíčně na laminátové podlahy a dlažbu

Nevím o ničen, v čem by produkt nesplnil očekávání. Vzhledem k tomu, že parní mop při práci vedete k sobě, tak kabel permanentně překáží (v porovnání například s vysavačem). Kabel mohl být tak o metr delší - takto vydá v paneláku na jednu místnost.

Doporučuji, horká pára má lepší výsledek, jak obyčejný mop (příliš mokrý), nebo. mikrovlákno (práce se studenou vodou) Bezpodmínečně před tím dobře zamést, nebo ještě lépe vysát - ale to platí před každým vytíráním čímkoliv

Registrovaný uživatel3. května 2021

Už jsem vám 1x hodnocení posílala

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Pracuje se s ním dobře.

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Velmi dobrý pomocník ,nenáročný,dobře se udržuje.Dost jsem jej vychválila v okruhu svých známých.Využitívám jej jedenkrát týdně.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Je dokonalý.

Žádné zápory nemá.

Už nikdy nechci vidět hadr na podlahy. :-D

Registrovaný uživatel15. března 2021

cena skladnost jednoduchost rychlost aktivace dost dlouhá přívodní šňůra snadné doplňování vody (mohl by být ukazatel naplnění)

umístění vypínače zezadu umístění kontrolky zapnutí tak, že z pohledu obsluhy není vidět čistící hadr by mohl být menší, tedy lépe kopírovat obrys čistící hlavice, při vícenásobném přejetí jednoho místa se hadr provlhčí a začne se rolovat

Dobrý, skladný a účinný pomocník v domácnosti. Lze odstavit a stojí, není nutno věšet. Šnůra se nemusí odmotávat, horní zarážka je sklopná a šňůru lze po sklopení snadno sejmout. Délka šňůry umožní vyčistit celý pokoj do 25m2 z jedné zásuvky, při umístění zásuvky uprostřed delší zdi i místnost do 35m2

Registrovaný uživatel27. února 2021

účinné na plovoučce i dlažbě, jen je třeba regulovat intenzitu

opravdu účinně čistí čistou vodou/párou

Registrovaný uživatel8. února 2021

Lehký, čistí dobře, odolné skvrny se musí přejet vícekrát a pomaleji,ale umyjí se

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Velice spokojená

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Na plovoucí podlaze zanechává šmouhy.