Sušák na prádlo Recenze Vileda King VI157247

Recenze Vileda King VI157247

Sušák Vileda King nabízí pevnou a stabilní konstrukci z kombinace hliníku a železa, která zajišťuje dlouhou životnost a pohodlné každodenní používání. Díky sušicí ploše 20 metrů poskytuje dostatek místa i pro větší objem prádla. Praktická křídla umožňují snadné rozložení podle aktuální potřeby. Tento sušák je spolehlivým pomocníkem v každé domácnosti a postará se o efektivní a pohodlné sušení…

Registrovaný uživatel15. prosince 2024

Byl to dárek , velká spokojenost , prostorný, stabilní , dobře se skládá

Koupila jsem na základě , že už jsem dříve kupovala sušák Vileda Magnum.a s tím jsem velmi spokojená , jen nyní jsme potřebovali o něco menší , jen , by mohl být stejně vysoký jako Magnum , jinak spokojenost a nákup doporučuji i ostatním

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Vypadá kvalitně.

Registrovaný uživatel29. července 2024

stabilní - nohy jdou od sebe a patky rozšiřují základnu; "dráty" jdou skrz rám, takže nejdou vytrhnout (jako u levných sušáků); "dráty" jsou z hliníku, takže nebudou nikdy reznout; plasty jsou černé a docela pružné, takže by měly dlouho vydržet;

rám je ze železa, takže venku bude reznout; po složení nemají nohy aretaci, takže přenášení je náročnější; ramena mají aretační packu, ale je na to potřeba obě ruce; některé nýty nejsou zaražené na doraz, takže škrábají lak; hliníkové "dráty" jsou měkké, takže byly promáčklé už od výrobce (nevhodné skladování a doprava); věšáček na ponožky má jen jednu velikost štěrbin, takže drží jen konkrétní tloušťku textilu; plasty mají ostré otřepy, takže se můžete lehce zranit;

"dráty" nejsou XXL (mají průměr asi 5 mm), ale je to lepší než tenké dráty; na aretaci nohou je potřeba trošku větší síla, ale hlavně se ozve lupavý zvuk, jako kdyby něco prasklo, člověk si musí zvyknout;

marsteve6. června 2024

Dobře drží a vejde se na to dost prádla

Jsem s ním moc spokojena

ik441597. února 2024

Bytelný, stabilní, dostatečně velký

j.a.d.a4. února 2024

Celkem stabilní, super jsou ty tlusté dráty.

Malinko bojuji s rozkládáním a skládáním, musi se každá noha zvlášť, boční křídla trčí vysoko, nejsou moc vodorovně, tudíž prádlo nemá mezi sebou prostor.

Už jsem si zvykla :-)

Registrovaný uživatel18. září 2023

silnější dráty,že nenechají na prádle rýhy.

mohl by jít lépe skládat

c elkem spokojená

Registrovaný uživatel24. února 2023

Velikost

Spokojeni

Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Nejhorší produkt ,který jsem kdy zakoupila! Nedrží, padá,vyhozené peníze! Na předchozím sušáku jsem pověsila i 2 pračky, tento neudrzi ani jednu! Uz samotné rozkládaní je špatný!Nikomu nedoporučuji a nikdy bych nekoupila!

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

opravdu bitelný sušák, doporučuju

Registrovaný uživatel27. října 2022

Hezké provedení a funkčně o.k.

Vzhledem k umělohmotným koncovkám špatně skladný ve složeném stavu.

Registrovaný uživatel3. října 2022

Všem doporučuji. Velký pomocník.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Nestabilní Na vyklápěcí bočnicích jsou šňůry tak blízko u sebe, že se dá používat pouze každá druhá šňůra.

Registrovaný uživatel2. září 2022

Sušák vypadá stabilně

Registrovaný uživatel28. června 2022

stabilní

Pevný. stabilní, jsem spokojena

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Nehorsi vesak na pradlo. Nestabilni. Spatne se sklada.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Pro jednoho až dva lidi je velký a pověsí se na něj dost prádla.

Průměrná kvalita konstrukce, nicméně stojí stabilně. Kolečka na přesun příliš nefungují, ale tak většinou ho dáte na jedno místo a tam ho máte stále postavený.

Pro rodinu 3 a více členů bych doporučil ještě nějaký větší sušák, s větší plochou na věšení prádla. Já jsem ale celkově spokojen.

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

špatně se rozdělává

Registrovaný uživatel6. března 2022

Mně vyhovuje, je stabilní..

Registrovaný uživatel28. února 2022

pevný, stabilní, silné tyčky, cenově velmi výhodný v porovnání s kvalitativně srovnatelnou konkurencí od Leifh ... Naprostá spokojenost, kapacita 20 metrů, vejde se krásně prádlo ze dvou praček

doporučuji tento výrobek, naprostá spokojenost