Powerbanka Recenze Viking Technology VGO10B černá

Recenze Viking Technology VGO10B černá

Skutečně malá, lehká a pohodlná powerbanka pro každodenní nošení s dostatečnou kapacitou 10000 mAh/37 Wh. Dva výstupy s výkonem 37 Wh a 3 vstupy vám umožní používat jakoukoliv koncovku pro nabíjení této powerbanky, kterou máte zrovna po ruce. Velmi nízká hmotnost a malé rozměry jsou ideální pro denní používání v práci, pro děti ve škole, při sportu atd.

Registrovaný uživatel7. dubna 2023

Svítilna

Asi se dá použít pouze jako svítilna. Koupil jsem v akci 4 kusy. Na nabíjení mobilu úplně k ničemu. Koupil jsem jednu powerbanku jinou, také 10 000, ta už mi mobil nabije skoro dvakrát a displej ukazuje již celkem věrohodně. Kde udělali soudruzi chybu ? Shrnutí tedy je : kdyby tyto powerbanky neměly zabudovanou svítilnu, tak jsou k ničemu.

Registrovaný uživatel11. října 2022

Kladem je velikost a nízká hmotnost, ale po prvním použití nastane zklamání, viz. Zápory níže...

Od 50-ti % kapacity nastane brzo 0%.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Velikost Kvalita provedení Možnost použití různých konektorů k dobíjení Přehledný displej

Funguje dle očekávání. Doporučuji.

Registrovaný uživatel18. července 2021

displej, led svítilna, malá velikost, zabere minimum místa

nabíení max 2,1A při 5V (cca 10W)

ideálni kombinace velikost/výkon