S troubou jsme naprosto spokojeni.

S troubou jsme naprosto spokojeni.
Spokojenost se vším.
trouba super
u plotýnek nejde regulovat teplota
Nízká cena -nic dalšího
Absolutní kšunt-velkou plotnu nelze zapnout-hřeje stále malá -velmi nebezpečné!!!Po výměně výrobku za jiný-to samé.Takže 2x vracení,podruhé vrácení peněz.Zřejmě výrobní vada celé serie-nevím.
NEKUPOVAT
Naprosto k ničemu. Vůbec nefunguje a dodnes mám tuto nefunkční bednu doma a jen píši a píši ale nic kladného se neděje.
Už jsem opravdu na... ná!
Napovrch vypadá dobře ale....
Plotýnky nehřejí. Trouba špatně peče. I když po tom co vyhodila pojistky. Netroufla jsem si ji už zapnout. A to nebylo nic zapnuté ale pouze v zásuvce. Nic víc a bum.
V případě,že nebude či sama zruším plyn,jsem volila troubu(na starém sporáku mi už vypověděla)s el.plotnama.Myslím,že můžu zkonstatovat,že peče dobře,i když jsem pekla zatím jen třikrát a na plotýnkách nevařila.I vzhledově jsem spokojená.
Trochu mi vadí ovládání plotýnek,protože v návodu to není napsané přesně,je tam dokonce chyba-tlačítko ON neexistuje.
všeobecná spokojenost.Již jsem jednou hodnocení psala,nevím,kam se podělo.
Zato mě plotýnky nehrejou.
Po zakoupení jsem zjistil že se nedají regulovat plotýnky ,což mě teda nepříjemně překvapilo....
Na kempování snad bude ok....
Zkroutil se vršek trouby během pečení
Každý člověk má různé názory.
Za mně velmi dobrý.
Výborná cena, přístroj splňuje mé představy.
Produkt splnil všechny mé požadavky.
S produktem jsem velmi spokojená, určitě se v případě potřeby opět obrátím na stejnou zasílací firmu.
Produkt znám, již mám 3. Pro 2 lidi super zařízení, které úspori místo v malých kuchyních.
Větší plotynka se vždy rychleji rozbije a nikde toto nechtějí opravovat, takže nutno koupit další.
cena, funkčnost
Dobře peče.
Hůř se shání pekáče..
Dostatečná kapacita trouby.
Teplota plotýnek se nedá regulovat.
Mohly by v troubě být ještě rezervní plechy
Velmi dobrý pomocník do malých domácností.
Varování ...není regulace plotýnek. VELMI NEBEZPEČNÉ - ploténky stále nahřívají, není možnost ztlumení varu.