Strojek na vlasy Recenze Vigan Mammoth ZB6V1

Recenze Vigan Mammoth ZB6V1

Zastřihovač Vigan Mammoth je s bohatým příslušenstvím zvládne vše, co k osobní úpravě vlasů a vousů potřebujete. Stříhá, zastřihuje, konturuje a holí vlasy, vousy, chloupky v nose a uších, upraví obočí i další části těla. Výkonný motorek zajišťuje plynulý chod a dlouhou životnost. Nastavitelná délka střihu 3 - 12 mm, 6 vyměnitelných střihacích a holicích hlav s noži z tvrzené oceli, snadné…

Alena28. května 2024

Vybrala jsem toto zboží - je to dárek pro vnuka k 20. narozeninám. A předám až za měsíc. Tak jsem jen vyzkoušela jestl fungue. A myslím si, že na domácí stříhání postačí. Má hodně nástavců, tak se hodí na veškeré úpravy vlasů i vousů.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Šikovný do ruky,výdrž baterie,bohaté příslušenství - jsem spokojen.

Doporučuji,za ty peníze se to oplatí.

Registrovaný uživatel27. října 2022

V nabídce zboží se jaksi zapomnělo uvézt, že výrobek nelze používat na běžné holení vousů,ale pouze na doholování.Také konstrukčně hlavice na doholování mevyhovuje, při čistění se pomalu rozpadne na jednotlivé díly.

Po vyzkoušení výrobku bych si již tento výrobek nekoupil.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Ostatní neskouseno