Recenze Vigan EO45L

Elektrická pečicí trouba Vigan EO45L je vybavena grilem, otočným roštem a horkovzduchem. Její objem ohřevného prostoru dosahuje 45 litrů. Ovládání se skládá ze 3 otočných voličů. Příkon trouby činí 1800 W, který pohání 4 samostatná topná tělesa z kvalitního nerezu (2 horní a 2 spodní).

frantisek.kulhanek26. dubna 2025

Splňuje požadavky

kopcil.ant26. listopadu 2024

Očekávané funkce splňuje

Není nastavení nižší teploty než 100°C

lizmir20. června 2024

Rozsah funkcí Obsah 45L, tak že stačí i pro 4 člennou rodinu Má i gril, není potřeba dalšího přístroje v domácnosti Mám ji chvíli ale už jsem ji 3x použil a naprostá spokojenost.

Bylo by dobré, kdyby výrobce dodával i k troubě hlubší pekáč. Např. francouzské brambory nebo zapečené těstoviny se v tom mělkém nedají péct.

Jsem naprosto spokojený, splňuje víc než jsem očekával. Za mně naprostý TOP.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Malá, úsporná, peče rychleji než velká trouba, přitom velikost plechu je prakticky stejná jako u klasické trouby.

Vzhledem k velikosti nejsou stěny nijak odizolované, vydává tedy při pečení dost tepla. Proto je třeba dobře vybrat místo, kde bude stát - ne vedle lednice apod. To nepovažuji za nedostatek, ale daň za to, že je malá a skladná. A během pečení přitopí v místnosti :-)

Výborný poměr cena : výkon

Slunicko Sedmitecne 03013. listopadu 2022

Splnila mé očekávání.

Maso jsem pekla docela dlouho.

Jak pečete maso , které potřebuje min .2h.na pečení a časovač je na 60.min? A lze do trouby na zakrytí pekáče použít alobal ? Aby bylo maso dříve hotové ? Za odpovědi děkuji.

Registrovaný uživatel22. října 2022

Funkce gril, horkovzduch,tichy provoz, 6 volitelnych moznosti pripravy jidel,cena proti vykonu .

Uvital bych nejake jednoduche drzaky treba na špízy, ma tendenci pri otevrenych dvířkách k překlápeni,/řešil jsem pevnym uchycením k podkladu/,krátký privodní kabel, tenký výplet roštu /náchylný k deformaci/.

Větší nedostatek snad jen to překlápění muže to být i nebezpecné ale lze snadno vyřešit. Hodnocení nenabízí polviny hvězd ale dal bych 3,5

Registrovaný uživatel1. července 2022

Velká všestranost

Registrovaný uživatel15. června 2022

Máme to krátkou dobu, byla to nutná výměna ze zdravotních důvodů za vestavnou troubu, aby se obsluha nemusela ohýbat nebo klekat. Bylo to rozměrově nejvhodnější řešení. Použili jsme to jen několikrát, nelze tedy seriózně hodnotit. .

Registrovaný uživatel19. října 2021

Velikost,funkce

Nelze nastavit nižší teplotu než 100 st.C,nelze vypnout osvětlení.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Pekla jsem koláč i maso - výborný Grilovali jsme kuře - vynikající Krásný vzhled, super funkce horkovzduch, gril, pečení

Dobrá koupě

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Na chatu malé rozměry

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Prostorná, horkovzdušná, otočný gril na grilované kuře, jednoduché ovládání

Kratší kabel

Registrovaný uživatel11. dubna 2021