Recenze Vieste Žraločí chrupavka extra

Žraločí chrupavka Extra je komplex mukopolysacharidů přirozeně obsahující glukosamin, chondroitin a kolagen, což jsou základní stavební složky kloubní chrupavky. Přípravek žraločí chrupavka extra je obohacena o vitamíny řady B (B1, B2, B6, B12 a kyselinu listovou). Žraločí chrupavka je také zdrojem vápníku a fosforu v organické formě.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Vieste Žraločí chrupavka extra je podle recenzí účinná při zmírňování bolestí kloubů a zlepšování pohyblivosti u lidí i zvířat. Uživatelé oceňují dlouhodobé užívání bez negativních účinků a pozitivní vliv na kloubní potíže.

• Pomáhá při bolestech kloubů
  • Pozitivní vliv na pohyblivost
  • Obsahuje vitamíny B
  • Dlouhodobé užívání bez negativních účinků
  • Doporučeno pro zvířata s kloubními potížemi
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

lenkavoboriliva25. prosince 2025

Velice pomáhá na bolest kyčle.

alík :-)29. března 2025

Zabírá mi na bolesti páteře.. Super :-) plus s vitamíny B. Doporučuji " už po měsíci" *

evinna4922. listopadu 2024

Zakoupila jsem poprvé a skutečně mi pomáhá

Registrovaný uživatel21. března 2023

přestaly mě bolet klouby,. mám s ní opakovanou zkušenost

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

Dávám jednu tabletu yorkšírkovi

Varianta 2x 60 cps. + dárek
Registrovaný uživatel6. září 2022

Vyzkoušela jsem různé produkty tohoto typu a s tímto se cítím nejlépe. Užívám dlouhodobě.

Registrovaný uživatel7. dubna 2022

Žraločí chrupavku kupuji pro našeho 10-ti letého zlatého retrívra na doporučení známé. Dostává jednu tabletu denně.

Používáme cca 2 roky a je vidět, že mu pomáhá na klouby, je vidět, že se mu lépe běhá i chodí.