Slabý material-dřevo ,panty ,pletivo.Na králíkarnu vše špatně.Kdo to vymyslel králiky nikdy nechoval,
NEKOUPIT.

NEKOUPIT.
Je to chrastí, taková králíkárna z ,, papíru "
Nekupovat za 500 drahá
hezké na pohled
neunkční jako papírové
odmontovala jsem si jen dvířka a přidělala na skřínku z bazaru (hezké ale na parádu)
na obrázku hezká
- nenalakované části
- slabunké pletivo
- borovice masiv - pouze překližka, příšlo s prolomenou stěnou, pro králíka nevhodné
- špatná izolace střechy - doporučeno mít pod střechou (má být venkovní)
Králíkárnu pro dva králíky jsem unesla v jedné ruce, kdyby králík zadupal, propadne se na zem. Pletivo by každá kuna zničila. Přišlo nám to jako nedodělek a ještě přišel poničený. Zboží jsme reklamovali a raději připlatíme za kvalitu.
Pouze vzhled
Zboží přišlo po urgenci až po 3 týdnech byl to dárek za který jsem se ve finále styděla
Nekvalitní křehký materiál
Při montáži okamžitě praská
Dno ( podlaha ) neudrží dospělého králíka
Pletivo špatně vázané zvířátko uteče nemluvě o dvířkach
Co bylo od výrobce montované spíše nekvalitně zpevněné sponama
REKLAMACI NEPŘIJALI
Není dělané pro králíky ale tak pro morče
Pokud někdo chce králíkárnu kupte si materiál a udělejte si to kvalitně
Za nás vyhozené peníze
nekvalitní dřevo, střecha není určitě odolná vůči vodě, špatně zatlučené sponky a nedostatečně předvrtané díry. rozhodně nedoporučuji i když cena je zajímavá tak určitě ne.