lovecký nůž Recenze Victorinox Venture Pro 3.0903.3F

Recenze Victorinox Venture Pro 3.0903.3F

Nůž Venture Pro od značky Victorinox má čepel s konstrukci full tang, je přirozeně pružný a udržuje si vynikající ostří. Čepel typu drop point poskytuje jemnou špičku pro přesné řezné úkoly. Přesto si tento jemný hrot stále zachovává dostatečnou pevnost pro provádění středně náročných pákových úkolů. Konstrukce Powerzone (profilované čáry označují zóny, kde lze vyvinout největší sílu),…

Registrovaný uživatel5. května 2025

Praktický a promyšlený.

Super muž

onhi4. května 2025

super, ještě neodzkoušeno v přírodě

odpovídá recenzím na youtube

michal.patek15. prosince 2024

Pevný nůž od renomované firmy na zavíráky je vcelku raritka, velmi kvalitní zpracování a slušně vymyšlený systém. Zatím netestováno - na jaře. :)

zdenek.karfik25. dubna 2024

kvalita

Registrovaný uživatel8. srpna 2023

- jeden z mála pevných nožů s plochým výbrusem - už z výroby přišel nabroušený - přesně tvar, co jsem vždycky chtěl - řezivost a super využitelnost při přípravě jídla

- absolutní zklamání z pouzdra. Že se v těchto plastových pouzdrech nože klepou je normální, ale že se celý nůž v pouzdře posunuje v oblasti hřbetu do stran skoro o půl centimetru, to je hrůza. - nůž v pouzdře moc nedrží. - na mole vazbu se upíná dost mizerně a když jej dostanete na opasek a ten si přitáhnete, tak se špatně posouvá. - mám malé ruce a nůž je mi akorát, do větší ruky to nebude. Při držení je ale i pro mě v oblasti malíčku úzký.

Menší nůž (a poměrně lehký), který bych nazval můj první nůž do lesa. Je spíš pro menší ruku a při normálním zacházení úplně v pohodě. Takový "lepší kuchyňák". ;-)