multitool Recenze Victorinox SwissTool Spirit 2 stříbrný

Recenze Victorinox SwissTool Spirit 2 stříbrný

Multifunkční kapesní nářadí dodávané v koženém a nylonovém pozdře. Počet funkcí 27. Součástí sady je kožené pouzdro s rotačním klipem. Tenké kleště, šroubovák 2mm, šroubovák 3 mm, nůžky na měkký a tenký drát až do 40 HRc, otvírák na láhve, šroubovák 6 mm, otvírák krabic, nůž s kombinovaným ostřím, nůž, pilník na kov, pilka na kov, pilka na dřevo, výstružník a bodec, křížový šroubovák 1 + 2, dláto…

Karel19. listopadu 2025

Špičkový multitool, skvělé zpracování, při menší váze a rozměrech je to pořád parádní příruční funkční nástroj, který lze nosit denně u pasu či v kapse. A jako bonus i vzhled kleští je velmi uhlazený a decentní, parádně se drží v ruce, nikde žádná ostrá hrana, otřep apod.. Kvalita zpracování je opravdu "švýcarská". Před pár lety jsem právě z důvodu horší kvality vrátil levnější multitool Leatherman Rebar. I tentokrát jsem zvažoval dražší verze Leatherman a jsem opravdu rád, že jsem nakonec zvolil Victorinox.

Na koženém pouzdru bych preferoval pevnější zavírání než suchý zip.

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Lehky vuci swisstoolu klasika Je prijemnejsi nez leatherman Idealni na vse Proste Victorinox

Registrovaný uživatel2. října 2023

perfektni zpracovani/kvalita

Registrovaný uživatel20. března 2023

A multitool-ok Rolls Royce-a. Konnyu, kicsi, kezre állo.

Az pedig nincs