Multifunkční nůž Recenze Victorinox My First 84 mm

Recenze Victorinox My First 84 mm

Nůž vhodný pro všechny děti, které ho ocení na táborech, při houbaření a jiných aktivitách. Přestože je určen především dětem, kvalita zpracování a použitých materiálů je srovnatelná s "dospělými" noži této švýcarské značky. Hlavní čepel nože má zakulacenou špičku, vaše dítě se tak při jejím používání nezraní. Mezi další funkce patří pilka, otvírák na lahve nebo nerezový kroužek pro připnutí na…

jinzem13. května 2024

Pro děti zbytečně moc ostrý.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2023

Nůž jsem vybral pro 7-letého syna a přesně splňuje, co jsem očekával. Dobře padne do ruky, je velmi lehký a perfektně ostrý. Nůž sice nemá pojistku typu back-lock apod., ale pokud se s ním nedělají vyloženě kraviny, tak je otevřená čepel velmi stabilní a jen tak se sama nezavře. Přijde mi stabilnější, než u manželčina dospěláckého Victorinoxu. Pro sebe bych kombinaci s pilkou nekupoval, ale pro malého kluka je to super nástroj na vyblbnutí. Uvedenou kombinaci funkcí považuji ze velmi zdařilou.

Drobným negativem je, že pilka nemá na boku listu zářez pro nehet na otevření jako čepel, ale že se musí nehtem "zaháčit" za špičku a pak otevřít. Pro dospěláka je toto úplně v pohodě, ale pro malého kluka nejsem úplně přesvědčen, že je to 100% ok. Ale i tak bych asi jiný nůž nevybral.

Registrovaný uživatel22. října 2023

Very good foldable. A must have in your poket or backpack.

Very good foldable. A must have in your poket or backpack

Registrovaný uživatel16. července 2022

Vybrali jsme, koupili jsme, vnouček Vojtíšek velmi spokojen.

viz "klady"

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Jsme celkové spokojeni... Jediný nůž bez špičky a pilkaje parádní, syn má velkou radost

Registrovaný uživatel6. února 2021

Líbí se desetileté slečně :-)) Ocenila jak řetízek na kapsu, tak šňůrku na krk Dobře se ovládá, včetně pojistky Získal stabilní místo v ledvince na výlety a běhání po venku S noži Viktorinox mám dlouholetou zkušenost, tak snad bude dobře fungovat i tento.

Zatím si na nic nestěžuje.

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Aky prvy nozik pre 9 rocneho chlapca ideal. Pekne darcekove balenie aj s retiazkou na nohavice alebo snurkou na krk. Cena trosku vyssia ako pri klasickom svajciarskom noziku, teda so spicovou cepelou, ale na detoch nesetrite, a Victorinox to vie :) Kvalita sa zda byt ok. Namiesto sparatka, co deti moc nepotrebuju, by som tam radsej dala tuhu na pisanie.

odporucam

Registrovaný uživatel23. prosince 2020