Malý,šikovný
cena tedy pekelná,ale kdo by to používal každý den ?
Jako záloha když se v přírodě semele je to super

Malý,šikovný
cena tedy pekelná,ale kdo by to používal každý den ?
Jako záloha když se v přírodě semele je to super
Vyzkoušel jsem, je to funkční a fakt jako KPZ přímo na noži super nápad. Jiskru vytváří škrtnutím velmi dobrou. Troud je skutečně vynikající, chytá skvěle a hoří dostatečně silně, stabilním plamenem a dost dlouho, opravdu se nemusíte bát, že to udělá pff a vy nestačíte od toho zapálit připravená dřívka. Prostě vypadá to jako blbůstka a hračka, ale je to plně funkční!
Vysoká cena. Podle mne to reálně je dost nadsazené. Slušela by tomu cena poloviční.
Nelituju. Když jsem to vyzkoušel, tak vím, že to je fungující věc a je fajn pocit jistoty, že když máte švýcarák stále s sebou, tak můžete být v klidu, protože máte prostředek i při potřebě rozdělat oheň třeba v nouzové situaci, při náhlé změně počasí a neplánovaném uvíznutí v lese, kdy se původně plánovaná krátká procházka stane mnohahodinovým pobytem v nečasu atp.
Za mě krásné a funkční příslušenství. Firesteel a troud co odolá vodě. A s luminescenční hlavičkou :D
max ze si to vmete sebou do noze bez odstraněni jiných věci nejde přidat což zas omezuje
dost se to drolí tyčka nic nevydrží vetší přitlačeni se tyčka zlomy
Super věcička, které je nejen užitečná, ale na noži i moc pěkná.
Paráda
Super doplněk, luminiscence.
mrzká kvalita všeho (zpracování, výkon)
Vyhozené peníze a ne zrovna malé...vřele NEDOPORUČUJI!
Malý a vždy k použití, šikovně vymyšlený troud z voskované buničiny
velmi subtilní flint se rád zlomí nebo vypadne z úchytu
Super věc, kdo ví, ten ví.