Recenze Victorinox 6.0912 škrabka s rovným ostřím

Škrabku Victorinox oceníte v domácí i profesionální kuchyni. S její pomocí jednoduše očistíte a oškrábete brambory i další zeleninu a připravíte perfektní nudličky do salátů, polévek či na ozdobu hlavního chodu. Vyrobená je z vysoce kvalitní nerezové oceli a pohodlně se používá. Opatřená je integrovaným bočním očkem, které zajistí odstranění kazů v zelenině.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Victorinox 6.0912 škrabka s rovným ostřím je podle recenzí vysoce kvalitní a funkční nástroj s perfektně ostrým ostřím a ergonomickým tvarem. Uživatelé oceňují její jednoduchost a spolehlivost, přičemž ji považují za nejlepší škrabku, kterou vyzkoušeli. Produkt si dlouhodobě udržuje vysokou úroveň spokojenosti.

• Perfektně ostré ostří
  • Kvalitní zpracování
  • Dobře se drží v ruce
  • Vhodná na delší zeleninu
  • Jednoduché a funkční provedení
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Zdeněk20. července 2026

mám ji už po druhé, je super

velmi kvalitní výrobek, jednoduchý, funkční

polivka.ludek4. června 2026

Krásně ostrá Kvalitní

Registrovaný uživatel22. dubna 2026

Skvěle se drží v ruce Ostrá Velká plocha krájení

Registrovaný uživatel2. května 2025

Nejlepší škrabka, jakou jsem vyzkoušel. Jednoduché provedení, dobře se drží a má perfektně ostré ostří. A cena je taky dobrá.

používal jsem různé škrabky, ale tato je bezkonkurenčně nejlepší.

ricardio6. dubna 2025

Naprosto nedostižná koncepce škrabky na bambory (zeleninu obecně) Během cca. 30 let jsem vyzkoušel desítky různých napodobenin, ty se ovšem ani z desetiny nevyrovnají originálu (tehdy ještě bylo tělo škrabky z hliníku, s vyraženým nápisem "Swiss made", současné jsou z nerezi, s "přiznanou" příslušností k Victorinox :) ) Je pravdou, že značka neznamená vždy kvalitu, nicméně v tomto případě to skutečně platí

Registrovaný uživatel23. listopadu 2024

Vynikající výrobek. Jedinečná škrabka. Nebudete chtít jinou.

V pohodě výrobek.

Registrovaný uživatel4. března 2024

Vynikající škrabka, vozím ji i na dovolené, neboť s jinou již nechci pracovat. Chráním si ji. Perfektni na delší zeleninu (mrkev, petržel, okurky, cukety). Známí jsou vždy nadšení a spokojeni, takže po každé dovolené vždy objednáváme. Kdo rád a často vaří, již jinou škrabku nechce používat. Doporučuji.

Super, mám ji dlouho.