Funguje jak má super
Krém je perfektní

Funguje jak má super
Krém je perfektní
Je videt ucinek.
Výborný krém. Používám dlouhodobě.
Kvalitní krém.
Je účinný, jsem s ním spokojená..
Docela drahý
Lze vidět účinky
je vyborny,použivám ho denně
Podcast s Evou Holubovou mě inspiroval
Hutný vyživující krém pro ženy ve vyšším věku nebo pro suchou plet
Pleť je hladká a dobře vyživená, jsem s ním maximálně spokojená
Účinky jsou znát. Co slibuje v popisu, splní.
Všem ženám ve v menopauze i po doporučuji.
Hodne zalezi na tom, zda jste o plet pecovala, potom je i vysledek pece s timto produktem dobry. Kdo o plet nepecoval a zacne ted pouzivat tento produkt, tak nevim zda bude s vysledkem spokojeny. Take zalezi na veku a typu Vasi pleti........
Velice dobrý pro zralou pleť.
dobře se vstřebává a je příjemný, vyhlazuje stařecké vrásky
Protože je v tubě, špatně se s ním manipuluje
Určitě jej budu nadále používat
Opravdu funguje na to co má, používám v kombinaci ještě s jiným krémem Neovadiol a výsledky jsou viditelné
- Možná vyšší cena, ale milé dámy, "My za to stojíme"
Vichy Neovadiol je pro mě jasná jednička v péči o pleť po 50
Tento produkt mně byl doporučen odborníkem estetické medicíny pro zpevnění oblasti tváří a krku. Používám ho prakticky každý den. Požadovaný efekt je u mně menší, ale je.
vyhovuje mi
denně
S výrobkem jsem velmi spokojená, je kvalitní, dobře se nanáší na pleť. Používám opakovaně, mám již třetí balení. Na pleti je příjemný, není mastný, dobře se vstřebává, krásně voní. Pleť je po použití jemná, napnutá, vrásky mizí. Cena u krému je přijatelná.
Mám 60 rokov a naozaj pri jeho používaní sa mi výrazne zlepšila pleť na krku. Pleť je navyše taká hodvábna.
Po 3 týdnech používání viditelné zlepšení.
Nemastí
Potřeba užívat déle pro výsledky