Recenze Vichy Liftactiv H.A. Epidermic Filler sérum proti stárnutí pleti 30 ml

Pleťové sérum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler představuje přípravek s vysokým obsahem účinných látek. Díky tomu poskytuje vaší pleti luxusní péči. Sérum pomáhá odstraňovat příznaky stárnutí pleti, navrací pleti svěžest a mladistvou krásu, pomáhá vyhladit vrásky a jemné linky, účinně hydratuje a vyživuje.

veronika.spokova18. srpna 2025

příjemně zvláční pleť

jirife4. února 2024

Prostě dobrý, Vichy nezklame.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Sice uzivam teprve jeden mesic ale přijde mi ,že je po něm pleť opravdu hladší,vrásky méně videitelne. Stačí opravdu jen 3kapky.

Trošku po nanesení lepí,ale rychle se vstřebá.

Registrovaný uživatel2. května 2022

Jsem spokojená, pleť je po něm vizuálně lepší

Registrovaný uživatel31. března 2022

Dobře se aplikuje. Mám ho poprvé takže zatím ho nemohu hodnotit.

Registrovaný uživatel17. března 2022

Příjemná konsistence i efekt. Používám ráno i večer, jemně vklepat a nechat vsáknout.

Registrovaný uživatel11. března 2022

mám ráda tuto značku ,je velmi příjemný, používám každý den

Simona K.26. března 2021

Čiré, spíše vodnaté konzistence - hned po nanesení se vsákne, a mohu použít hned krém a make-up. Velmi dobře hydratuje a vyhlazuje Je také na pleť kolem očí. Neparfémované složení, takže se nepřebíjí s dalšími vůněmi. Je i pro citlivou pleť, je hypoalergenní.

Malé balení. Vyšší cena. Když mám pleť hodně suchou, musím použít 2x hned po sobě.

Skvělá konzistence – spíše vodnatá, než gelová – velmi dobře se nanáší, stačí jen malinko, a i tak se velmi dobře rozetře po celém obličeji. Používám ráno a večer, a už po 2 týdnech používání mám pleť mnohem více hydratovanou, vypnutou, výrazně jemnější a hladší. Pleť kolem očí je teď viditelně mnohem lepší, drobné linky se zjemnily. Rozhodně doporučuji – podle mě je to jedno z nejlepších hyaluronových sér na našem trhu. Určitě budu dál používat, jsem moc spokojená.