Sada nádobí Recenze VETRO-PLUS Apetit 10 ks

Recenze VETRO-PLUS Apetit 10 ks

Desetidílná sada nerezového nádobí Apetit obsahuje 1 rendlík, 3 hrnce, 1 pánev a poklice. Držadla jsou vyrobena z bakelitu. Tloušťka dna činí 0,5 mm a tloušťka stěny 0,32 mm. Nerezové nádobí je vhodné pro mytí v myčce na nádobí, nicméně časté mytí za použití dlouhých programů a agresivních mycích prostředků může způsobit neodstranitelné změny na povrchu.

Pokmarek30. listopadu 2023

Pozor na ně! Internetový obchod Vetroplus alias Banquet-shop jsou skupina lidí, kteří mají něco jiného napsáno v obchodních podmínkách a něco jiného vám říkají do telefonu. Konkrétně pan Tláskal a paní Stejskalová. Pokud nechcete přijít o peníze, nekupujte tady!!! Konkrétně: Když chcete vrátit zboží, které vám nevyhovuje, musíte zaplatit zpáteční dopravu. Vrátil jsem tedy zboží na své náklady, ale oni mi přesto neposlali peníze ani za to zboží. Prostě mě okradli jako slepičku :) Naštěstí to bylo jenom 300kč za objednávku č.100023491.

Registrovaný uživatel9. března 2022

je cenově dostupný

je moc lehký a tenký

mám strach že se brzo propálí

Registrovaný uživatel22. února 2022

I když na dně hrnců je značka indukce tak na indukci nefunkčních.

Petra Slavíková29. prosince 2021

BANQUET Pánev WOK s nepřilnavým povrchem GRANITE Grey 28 cm - o nepřilnavém povrchu nemůže být ani řeč, je to nekvalitní šunt vydávaný za kvalitu. Už nikdy víc :(.

Nikdy víc.

Registrovaný uživatel9. září 2021

Lehké

Jeden hrnec je uvnitř potlačený, no co, za tu cenu, nekup tp

Příště si připlatit a koupím kvalitnější

Registrovaný uživatel7. září 2021

i když jsou celkem laciné jsou na nic, kastrůlek už je bez ucha. Za ty peníze jsou drahé.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

tenký materíal, velmi lehký,,jako dětská hračka,,

kvalita neodpovídá ceně

Registrovaný uživatel7. června 2021

absolutně nekvalitní, ale za tu cenu jsem to mohla možná i čekat ..... škoda peněz

Registrovaný uživatel4. března 2021

slušné provedení

jen dva kusy s nepřilnavym povrchem

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Nádobí je lehké, ale jinak k nepotřebě.