Krmivo pro kočku Recenze VetExpert VD 4T Urinary Cat

Recenze VetExpert VD 4T Urinary Cat

Kompletní a vyvážená dieta pro kočky s onemocněním močového traktu od značky VetExpert. Zvýšený obsah chloridu sodného pomáhá stimulovat žízeň a tím zvýšit produkci moči a předcházet tvorbě krystalů, struvitů a oxalátů v moči. Přídavek DL-metioninu snižuje pH moči a tím pomáhá rozpouštění krystalů a struvitových kamenů a předchází rekurenci urolitiáz. Vysoký obsah glukosaminu podporuje funkci…

michalkova.jana21. října 2025

Kvalitní a chutné krmivo.

Dasa Dedova29. září 2025

Levné a po týdnu podávání chodí kočička jako před problémem.

lucie.elisova58. října 2024

Podle ocekavani

Anna2. března 2022

Krmivo, které slibuje, že kočka bude více pít a tím pádem lépe vylučovat moč. Mohu potvrdit, že toto pro kocoura chutné krmivo svůj účel plní. Kocour je spokojený a chodí na toaletu jako před onemocněním. Cenově je také na velmi dobré úrovni. Svou funkčností předčí o mnoho dražší výrobky

Toto krmivo jsme objevili náhodou a jsme za to moc rádi. Vyzkoušeli jsme snad všechny značky, které kocour odmítal nebo zvracel a také nepřinesly výsledky. Poděkování výrobci