Lednice Recenze Vestfrost VR-FF375-2H0H

Recenze Vestfrost VR-FF375-2H0H

Je možné, aby Vaše chladnička chránila uložené potraviny? U této Vestfrost chladničky to možné je. Speciální technologie neutralizuje pachy a snižuje statickou elektřinu, zatímco vyspělý systém cirkulace vzduchu a speciální filtr udrží produkty déle čerstvé. Výkonný ionizátor neutralizuje pachy a udržuje lednici stále svěží.

vysusilovamarie21. července 2025

prostorná, tichá, naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Velký prostor,tichá a zdáse že bude dobře fungovat

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

Tichá, dobře řešený interiér.

Registrovaný uživatel12. února 2023

verim, ze bude 100% - jiz jsem mel kombinovanou lednicku a vydrzela 20 let -vnitrni velky prostor - nema siroke steny jako jine znacky, stale v provozu.

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

-vše co jsem očekával, -mám jenom lednice této značky (27 let) -veliká ,tichá a dobré uspořádání -přehazoval jsem dveře a jednoduché

Registrovaný uživatel14. října 2022

tichá (zatím) - týden po dodání

- nepřesný termostat, nastaveno na +6°C, naměřeno teploměrem +8°C - v popisku při koupi byla uvedena možnost záměny dveří, ale v návodu bylo napsáno, že u lednic s madlem nelze zaměnit pravé za levé. Asi by to nějak šlo, ale vzdal jsem to.

zatím spokojenost, zeptejte se za rok