Recenze Versele - Laga Oropharma Pro-Digest 40 g

Recenze Versele - Laga Oropharma Pro-Digest 40 g

Oropharma Pro-Digest je přípravek, který se používá při dietě nebo v období oslabení obranyschopnosti organismu vašeho domácího mazlíčka, kdy může docházet k problémům s trávením. Pro-Digest pomáhá obnovit rovnováhu v žaludku a střevním traktu, a tím napravit střevní funkce a uvést trávení do normálu. Pro-Digest obsahuje Florastimul, unikátní kombinaci prebiotik, fruktooligosacharidů (FOS) a…

mmvorac4. května 2024

z odborného hlediska neumím posoudit; přidávám 1-2x denně v malých dávkách na špičku nože do mlíčka při dokrmování mláďat bez matky no a přežila :) Jejich otci upravuje stolici/zažívání

Registrovaný uživatel25. července 2023

Dobrý doplněk stravy při mírných zažívacích obtížích.

Registrovaný uživatel26. února 2023

Dobře se dávkuje, morčatům chutná.

Registrovaný uživatel12. října 2022

Vynikající, 2 roky jsme bojovali u králíčka se špatnými střevy a od té doby co jsem jí začala dávat tohle tak super je po problémech , nyní dávám jen 1x týdne preventivně do vody nebo když má přijít nějaká stresová situace jako veterinář apod . Za mě jednička nejlepší výrobek na trhu .

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Zastavilo to králíkovi průjem