Literární biografie Recenze Veronika Žilková: Dělte dvěma - Petr Macek (2021, pevná)

Recenze Veronika Žilková: Dělte dvěma - Petr Macek (2021, pevná)

Populární herečka i životem ostřílená žena a matka se u příležitosti 60. narozenin ohlíží za svým životem a kariérou. „Říkám si, jaký návod na život si čtenář asi odnese, pokud bude čerpat z mých vzpomínek. Jak se párkrát rozvést? Jak zvládat malé miminko, a přitom stihnout být nevěrný? Jak se vypořádat s pocitem nechtěného dítěte a s výchovou hraničící s krutostí? Doma mě učili – s nikým nespi!…

Registrovaný uživatel14. července 2022

Paní Žilková je velmi osobitá, proto ji mám ráda, takže tato kniha za mne super.

Skvělá knížka.

Registrovaný uživatel14. března 2022

zajímavý život, asi siln žena

někdy se zdá čtení trochu přehnané, ale je to její vyjádření a pohled na věc

Registrovaný uživatel27. února 2022

Výborně se čte

Registrovaný uživatel7. února 2022

zajímavě napsáno, pěkně se čte

Registrovaný uživatel7. února 2022

Vybrala jsem si knihu Veroniky proto,ze ji mama rada jako herecku.Kniha je vynikajici jak herecka sama.Uzila jsem si ji a doporucuji vsem.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Přečetla jsem jedním dechem. Paní Žilková ze sebe nedělá žádnou hvězdu, je to obyčejná neobyčejná ženská.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Zajímavost a atraktivita.

Vedení celé knížky formou rozhovoru, čímž se nemůže Veronika Žilková více rozepsat. Reprodukce fotografií na méně kbvalitním papíru!

Průměrnější vzpomínkové dílo.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

oblíbená herečka

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Dobrý den, moc se mi líbí její otevřenost. Nepovažuje se za velkou celebritu i přesto, že je výborná herečka.Skvela kniha.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Velmi upřímná kniha. Otevřela mi oči pri hodnocení paní Veroniky. Obdivuji ji, za její zodpovědnost vůči rodině. I když : kdyby nebyla taková zbrkla Tryskomys, měla by daleko méně starosti. Ale, kloboucek.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

forma rozhovoru zajímavé info o jejím životě

Danuše Kábrtová27. prosince 2021

Výborné čtení, doporučuji, paní Žilková má můj obdiv!

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Paní Žilkovou mám ráda