Nestabilní

velice vratké a křivé
skladny
malo pevny
prijatelne
Levný, lehký, skladný. za tu cenu perfektni
Vše co jsem očekávala je v pořádku zakoupeno pro tatínka dobrá manipulace a má to ten účel jak ukazuje i reklama všude se dá přisunout a zároveň i složit doporučuji
přišlo olámané,je to nekvalitní produkt nedoporučuju
nikdy nekupovat je to hrůza
stolek je totálně nestabilní
koupila jsem ho pro nemocného manžela. abych mu na něj servírovala jídlo u postele nebo křesla.To ovšem nejde, neboť ta jídelní deska se ihned vyhákne a navíc celý stolek se hrozně kývá.
Je velmi lehký
Může to spadnout
Je lehký,skladný.Už jsem ho jednou měla asi před 10 lety.Hodí se opravdu pro různé příležitosti
malý, skladný, lehký, přenosný, levný
S obchodem jsem komunikoval poprvé, spokojenost.
Produkt používám velice často.
Obchod doporučuji.
Stolek je lehký, vypadá dle očekávání
Výška, na kterou jde nejvýše nastavit, je docela nízká, cca nad kolena při sedu na gauči a když ho chci sklopit na šikmo, tak není už moc prostoru. Místo úchytu desky na konstrukci (v místě, že kterého se sklápí) je jen jako plastový hák na desce zespodu, kterým je zaháklá ke konstrukci, takže při manipulaci s postaveným stolkem deska vypadává, není tak pevně zajištěná.
Za tuto cenu ok - mám ho na malování a tvoření u televize a na to je v pohodě
Praktický a skladný.
Při sklopení přepadá. Nestejný úhel nohou.
Bylo to pro tchána snad dobrý.
Stolek na počítač ke křeslu, zatím spokojenost, používám denně.
Doufám, že splní mě očekávání. Je to dárek uvidím později
Snad bude vše v pořádku
lehký, snadno přenosný, plní účel děkuji moc
nestabilní, složité skládání
k ničemu