Brýle na čtení Recenze Verk One Power Readers 15658 +0,5 do +2,5

Recenze Verk One Power Readers 15658 +0,5 do +2,5

Univerzální brýle na čtení s korekcí vidění od +0,5 do +2,5 dioptrií. Brýle zvětší text velmi dobře, díky nim můžete číst i drobné písmo nebo pracovat na PC.

Registrovaný uživatel16. října 2025

Chytrý podvod

Zcela nefunkční, bezcený a zdravotně nebezpečný, plastový odpad...

Předem jsme věděli, že nejspíše přispíváme podvodníkovy, ale touha dobře vidět nakonec vyhrála, opak je pravdou a při používání tohoto šuntu, si nejpíše skazíte zrak. Reklamace a peníze zpět, je marný a zbytečný boj.(Kde je ČOI-ka??!)

Registrovaný uživatel13. října 2025

Obdržel jsem jiné bryle než jsou uvedeny v reklamě, bez pouzdra a utěrky. Tyto brýle nejsou k ničemu. Slibovaný formulář na vrácení nedošel. Podvodných prodejce.

Registrovaný uživatel1. října 2025

Velký podvod, jsou to úplně jiné brýle, vlastně se to ani brýlemi nazvat nedá. Nic přes to není vidět. Jsou bez jakéhokoliv dokladu, žádný účet, takže není kam vrátit. Je to nehorázná drzost, že si to někdo může dovolit takto okrádat lidi. Věřím, že těmto zlodějům to bude vráceno v plné výši.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2024

slušný design - ovšem dají se z nich použít je postranice

Brýle ani náhodou nesplňují to, co se slibuje, je to šmejd za pár korun, podvod - není kde reklamovat, webová stránka uvedená na výrobku nefunguje. Nenechejte se napálit jako já a mnozí další !!!!!!!!!!!!!!!

Monika Zaviačičová22. října 2024

Také jsem naletěla a prosím o radu jak vrátit brýle, nenašla jsem žádnou možnost reklamace. Děkuji

ALENA Patzenhauerová / Jandová /12. června 2024

Špatné zboží za 995 kč. Nejsou to ty brýle co měly přijít. Jsou obyčejný .Chci vrátit peníze je to šmejd.

Nekupovat!!!!

Jaroslav Bräuer4. května 2024

Žádné , obrovský podvod , plastový šmejd za 900,-Kč ,korekce dioptrií, ha,ha,ha

samé zápory šmejd za 10,-Kč

Jsem vůl, že jsem naletěl, měla by je řešit policie

Simona Sobotková3. května 2024

Žádné protože byly v nabídce úplně jiné brýle !

Řežou Nic není přes ně vidět Nedají se nastavovat

Jsou podvod a navíc řežou. Mamka přes ně nevidí a já taky ne. Měly jsme za to že jsou to ty které se dají sami nastavit. Jenže ne ! Za 955 takový šunt ?! Nezlobte se ale to opravdu ne. Znovu už na podobné inzeráty nenaletím ! Ukázány v inzerátu byly totiž ty nastavitelné. A přišly tyto ?! No jako pardón ale jsou to strašný brýle ! Kdyby šla dát 0 hvězdiček je tam. Opravdu jsme hodně zklamaný.

Registrovaný uživatel23. ledna 2024

předražené obyčejné čtecí brýle ani na to čtení mi nevyhovují velké zklamání

Registrovaný uživatel27. listopadu 2023

Je to jeden velký podvod na lidi....Za 995 Kč přez internet. čínské sklo

Kdo to prodává by měl pracovat ve věznici..

Zdeewa25. října 2023

přes internet jsem zaplatil 995 Kč, v každém supermarketu do 100 Kč.

Na internetu inzerují i zaostřování na dálku, což tyto brýle nedělají. Je to šmejd ani ne za 10 Kč.

Registrovaný uživatel1. září 2023

Nabídka z internetu vypadala lákavě

Jsem hloupá, nenašla jsem si ani recenze, ani youtube video, které brýle hodnotí..

Jedná se o podvod, jsou to obyčejné čtecí brýle 2,5 dioptrií, což je nejvíc, co lze koupit bez lékařského předpisu!

niko22. ledna 2022

šmejd z Kauflandu za 100

Registrovaný uživatel29. října 2021

smejd..

Registrovaný uživatel14. října 2020

drahé vzhledem ke kvalitě.