Plachta na motorové vozidlo Recenze Verk Ochranná plachta M

Recenze Verk Ochranná plachta M

Plachta Verk představuje celoroční ochranu auta před sluncem, deštěm, prachem, vlhkem, plísní, rzí, sněhem, námrazou, nečistotami a pryskyřicí ze stromů. Plachta je silná, lehká a nepoškozuje lak. Na každé straně má plachta silné stahovací gumy. Je odolná vůči teplotám -40 až +90 stupňů Celsia.

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Prvni silnější vítr ji roztrhal!!!

Švy chatrne!!

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Obsáhne celé auto, pro ochranu proti prachu a ptákům je výborna.

Bohužel už malý vítr plachtu nadzvedne a ona z auta odletí. Nelze ji nijak připevnit, aby se při větru na autu udržela a nelze na ni našít poutka na uvázání, protože plachta je velmi slabá a i přišitím se plachta poruší.

Doporučuji ji jen do garáže

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Velmi slabý materiál.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Moc tenká, snadno se protrhne.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Octavia 3 + Velikost, sedí suprově + Dostatečná ochrana před stromy, deštěm, povětrnostními vlivy + Cena ,

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Při silnějším větru mi zůstala vlát na autě úplně ji to roztrhalo stačilo 5 minut.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Dobrý den. Plachta je hodně slabá, velmi snadno se roztrhá, lehké popotažení a už se prstem protrhne, lehce se utrhnou spodní gumy. Popis plachty byl: je silná, pevná, ale to vůbec není pravda. Tento výrobek je samostatně nepoužitelný. Jedině přes ni dát jinou plachtu. Tak za tuhle plachtu to jsou vyhozené peníze. S pozdravem Běle Jiří.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Velmi jemný materiál pri neopatrném zacházení se trhá,a bez cizích pomůcek nedrží sama na autě,

Už bych to nekoupil, doporučuji si přidat koupit něco kvalitnějšího.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Proříznutý na několika místech.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

Dělá to co má... Kryje auto... ALE...

Plachta je strašně tenká a trhá se... Po pár použitích bude k ničemu. Prsty, anténa (ploutvička) jde skrz jako nic.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

vyhohuje k mému učelu

Registrovaný uživatel24. října 2021

Moc tenký materiál lehce se protrhne.Mám ji na krátké fabii a jakmile zafouká slabší vítr plachtu honím po ulici.Takže na fabii nanic.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Kvalitní materiál

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Cekal jsem a pak po 3 az 4 dnech se mi ozvali ze ji nemaji

Registrovaný uživatel10. března 2021

Při přikrývání auta ( opatrně)se mi to, čemu říkáte plachta na 5 místech roztrhla. Je to úplně k ničemu. Strašně tenký materiál.

Měla jsem chuť jí reklamovat, ale za tu práci mi to nestojí. Nevím, jak tohle můžete nabízet jako plachtu.